Популярната в цял свят певица Риана съди баща си, защото

...
Популярната в цял свят певица Риана съди баща си, защото
Коментари Харесай

Риана съди баща си заради интелектуална собственост

Популярната в целия свят певица Риана съди татко си, тъй като той е мамил хора да имат вяра, че тя има нещо обща с компанията му, защото употребява името Фенти (Fenty), което тя направи известно, съобщи БГНЕС.
Певицата в действителност е родена с името Робин Риана Фенти, тъй че е разумно нейния татко да реши да кръсти компанията на себе си. Но делото е за това, че бащата на певицата и неговия бизнес сътрудник са се пробвали да лъжат вложители по отношение на присъединяване на поп дивата в бизнеса. Те двамата са упрекнати " в потребление на неистини, с цел да вземат милиони долари от неподозиращи трети страни, като им дават обещание, че те са оторизирани да работят от името на Риана и за това, че тя ще пее на разнообразни места по света ", написа юрист Карла Уитсчефър в жалбата.
" По-просто казано двамата обвинени и тяхната компания са нямали и нямат пълномощията да употребяват името на Риана и нейната интелектуална благосъстоятелност, както и с марката Фенти или който и да е бизнес, който тя има ", написа още юристът.
Певицата неведнъж е казвала на мъжете да спрат с дейностите, само че настояванията ѝ са били подценявани.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР