Популярната в хайлайф средите адвокатка Биляна Тончева е разследвана по

...
Популярната в хайлайф средите адвокатка Биляна Тончева е разследвана по
Коментари Харесай

Ексклузивно в HotArena! Разследват хайлайф атракцията Биляна Тончева за измами?!

Популярната в елит средите адвокатка Биляна Тончева е разследвана по съмнения, че извърша шашми с европроекти, научи HotArena.

Срещу Тончева имало данни, че пред компании, кандидатстващи по планове се е хвалила, че може да уреди финансиране във всяко министерство, само че против кеш бек от 30-40 % от цената на плана. Този кеш бек отивал за нейни хора – служители, нормално шефове на дирекции, от които зависи даването на зелена светлина по плановете.

Тънката детайлност е, че въпросните шефове даже и не познавали Тончева, камо ли да са желали пари от нея. Много е допустимо обаче информацията за тези 30-40% да е погрешна или госпожа Тончева просто да се е шегувала. Което значи, че в случай че тя желае пари отвън естествения хонорар за избработка на план клиентите на Биляна Тончева умерено могат да не и дават нищо отвън регламентираното тъй като дамата чисто и просто тества възприятието им за комизъм. HotArena даже и не може да си намерения, че може да става въпрос за корупция и измами!

До HotArena обаче доближи доста подробна и съответна информация за извънредно скандални афери, в които е забъркано и името на адвокатката. Скоро откакто проверим информацията ще разкрием аферите. Освен с игри с европейски планове, в избрани кръгове тя има имидж на топ интригантка. Незнайно по каква причина Биляна Тончева се мисли за ВИП личност. Тя е от вида „ на всяка гозба мерудия “ . И по-точно -  ходи да се снима на всевъзможни всемирски събития. И определно се трансформира в атракция!

П ищната юристка не пропуща да се появи на благотворителни балове, концерти и всевъзможни вечерни соарета, в това число и на детска асамблея. Работното й време в адвокатската фирма е много по-кратко, в сравнение с наличието й на сходни мероприятия. Тя постоянно е в компанията на бизнесдамите Мария Косева, Вили Боршукова, Гергана Ташкова и др.  Тончева отбелязва персоналните си празници в скъпарски заведения, на които глас извиват звезди като Васил Найдено и Йорданка Христова. Тончева се е „ селфирала “ даже и с Цар Симеон, демонстрира разходка из фейсбук страницата й. Незнайно по какъв начин и по какви критерии тя попада и в класацията “ “Топ 20 съумелите българки ” на всемирски уебсайт?!

До дни HotArena ще разкрие супер пикантни злословия и по съответно какво се твърди, че Биляна Тончева говорила зад тила на сякаш „ околните й другари “ от хайлайфа.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР