Популярната телевизионната игра Стани богат от тази година смени медията,

...
Популярната телевизионната игра Стани богат от тази година смени медията,
Коментари Харесай

Култовата игра "Стани богат" с чалга версия! А вие знаете ли отговорите на всички въпроси?

Популярната телевизионната игра " Стани богат " от тази година смени медията, а бъдещите публицисти от Факултета по публицистика и всеобща връзка към СУ също се сблъскаха с нея, само че по един друг метод.

Студентите Таня Койчева и Алекс Йовев вършат своя версия на играта, която е улична и с въпроси от чалга културата.

" Идеята беше напълно друга - концепцията бе по-задълбочена и проблематична. След това взехме решение да наблегнем на заниманието. Самото предаване се върти към поп фолка. Искаме да покажем какво слушат студентите ", безапелационен бе студентът Алекс Йовев в ефира на Bulgaria ON AIR.

По думите му към този момент се е сблъсквал с медийната среда в България и счита, че равнището е обичайно. Според другия основател на другата версия на " Стани богат " Таня Койчева подготовката е лишила не повече от 3 часа.

" Аз съм бесарабска бъларка и чак като пристигнах в страната се сблъсках с чалгата. Вече не желая да се занимавам с публицистика, тъй като се сблъсках с действителността. Вече не ми е забавно ", твърди Таня Койчева.

Преподавателят във ФЖМК Петър Айолов пък е на мнение, че когато студентите работят по по-несериозни тематики, се оправят по-добре. " Инициативата е тяхна. Ние предоставяме единствено техниката. Имаме опция да работим в две оборудвани студиа ", добави той.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР