Популярната телевизионна водеща Мариана Векилска се завръща на екран с

...
Популярната телевизионна водеща Мариана Векилска се завръща на екран с
Коментари Харесай

Мариана Векилска се връща на екран - този път в БНТ |

Популярната телевизионна водеща Мариана Векилска се завръща на екран с ново предаване, само че не по bTV, а в БНТ1.

Тя ще води едночасовото предаване „ България в 60 минути “ всеки работен ден от 17:00 часа.

„ Връщам се на екран с наслада и възторг и нямам самообладание, дружно с сътрудниците в страната и със феновете да се впуснем в едно необикновено премеждие из цяла България с #ИсториитеOколоНас ", споделя Векилска.

Новият формат на Българска национална телевизия е ориентиран към необятната публика. В първите минути на телевизионната вечер екипът ще предложи директни включвания и репортажи по тематики, които засягат всекидневния живот на хората, ще подчертава и върху любопитни начинания, бизнес решения, публични събития, просветителни планове, традиции и други

„ България в 60 минути “ ще сервира на феновете и доста хрумвания свързани с пътешествия в страната, оповестяват още от Българска национална телевизия. За реализацията на предаването Българска национална телевизия активизира ресурса на четирите си районни телевизионни центрове, както и на своите репортери.

Предаването ще започва при започване на септември.

Мариана Векилска е позната като лице на новините и утринния блок на bTV. Преди да се раздели в малкия екран и да замине за чужбина, тя водеше утринното уикенд предаване " Тази събота и неделя ".

Започва кариерата си на публицист като водещ на първия утринен блок на Нова телевизия. По-късно е кореспондент и водещ в Канал 3. Със основаването на bTV се причислява към екипа, като кореспондент, а малко по-късно става лице на утринния блок. През годините Мариана е била водещ на новините и на съботно-неделния утринен блок, кореспондент, продуцент и създател на къси документални филми в медията. През 2019 година отпътува за Брюксел, където работи в огромна европейска организация, след което се връща в България и става част от екипа по интернационална активност на Националния военноисторически музей.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР