Популярната телевизионна игра Стани богат вече има и онлайн вариант.

...
Популярната телевизионна игра Стани богат вече има и онлайн вариант.
Коментари Харесай

Ако се притеснявате от тв камерите, може да премерите сили в Стани богат онлайн

Популярната телевизионна игра " Стани богат " към този момент има и онлайн вид.

Дигиталната игра е достъпна навсякъде и когато и да е посредством десктоп или мобилно устройство. Участниците имат право да играят без регистрация, безграничен брой пъти, с цел да ревизират кое е най-високото равнище, до което могат да доближат.

Също както и в телевизионната игра, която се излъчва всяка делнична вечер от 18:00 ч. в ефира на bTV, в онлайн версията има 15 въпроса и три жокера, като равнищата на трудност на въпросите са непокътнати. За разлика от популярното шоу обаче, отговорите не са обвързани с парични награди, само че пък заниманието остава същото. Специално за най-запалените почитатели, при постигане на несъмнено равнище на компликация на въпросите в играта, участниците имат опция да споделят достижението си във Фейсбук, като надлежно заслужат една от купите " бронзов “, " сребърен “, " първокласен “ или " златен “ състезател.

Въпросите в онлайн играта са от предходни сезони на предаването, които не са били задавани в ефир. Участниците разполагат с 60 секунди, с цел да отговорят на въпрос от някоя от областите: история, география, биология, математика, финанси, всемирски персони и други На тяхно разположение са и добре познатите жокери: " 50 на 50 “, " обади се на другар “ и " помощ от публиката “.

Играта е налична на уеб страницата на bTV.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР