Популярната руска певица, продуцент и креативен директор на комплекс Камчия“

...
Популярната руска певица, продуцент и креативен директор на комплекс Камчия“
Коментари Харесай

Популярна руска звезда със свое шоу ВОКРУГ СВЕТЫ“ тази вечер в Несебър

 Популярната съветска певица, продуцент и изобретателен шеф на комплекс " Камчия “ - Светлана Столповских организира двудневно турне в градовете Бяла, Обзор и Несебър.

Руската звезда дружно с надарените деца от комплекс " Камчия “ и известният аниматорски колектив " Легенда “ ще показват грандиозни концерти, в които известната звезда и децата от комплекс " Камчия “ ще оставят публиката без мирис.

Светлана Столповских  дълги години е била част от едно от най - известните съветски ТВ излъчвания " Фабрика за звезди “, а в този момент е изобретателен шеф на Международния комплекс " Камчия “ и началник на академията " ШОУБИЗНЕС “, която се организира за първи път в " Камчия “. В продължение на две седмици децата, които вземат участие в академията се образоват на актьорско майсторство, хореография, пеене, развиване на креативните умения и държание пред аудитория.

Участниците в академията към този момент се изявиха на сцените в градовете Бяла и Обзор, дружно със Светлана Столповских, а през днешния ден всички се насочат към Несебър, където от 21:00  на площад  " Жулиета Шишманова “, ще се организира третият концерт от турнето.

Мисия на комплекс " Камчия “ е да дава поле за изява на всички деца, тъй като всяко дете е звезда и заслужава опцията да развие капацитета си. В интернационалния комплекс, ситуиран в естествен парк Камчия, се организират тематични детски лагерни смени, в които участниците под управлението на екип от експерти се образоват, забавляват и творят.

Нека да ги подкрепим и през днешния ден от 21:00ч. в Несебър, площад  " Жулиета Шишманова “ !

Не пропускайте! Вход - свободен!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР