Популярната руска актриса и телевизионна водеща от Първи канал на

...
Популярната руска актриса и телевизионна водеща от Първи канал на
Коментари Харесай

Руски звезди се крият от войната с Украйна в България |

Популярната съветска актриса и телевизионна водеща от Първи канал на съветската държавна телевизия Лариса Гузеева е избягала от страната и се е открила в парцела си на брега на Черно море в България, оповестиха съветските медии, откакто руснаци разпознали актрисата при нейна разходка в Несебър. Гузеева е заслужил актьор на Руската федерация, а през последните години си е спечелила прозвището „ сватовницата на Русия “ поради програмата „ Дай да се оженим “, която води в Първи канал на Останкино.

Вестта за това, че във време, когато Русия организира военна интервенция, Гузеева се е скрила в България провокира неспокойствие в съветската аудитория, която реагира сензитивно на информациите, че звезди на културата, шоубизнеса актуалния съветски елит напущат страната след нахлуването в Украйна. Московските медии и обществените мрежи към този момент жигосаха като дезертьори Алла Пугачова и Максим Галкин, Ксения Собчак и Константин Богомолкин, Рената Литвинова и Земфира, Валерий Леонтиев и дузина други звезди, макар, че се оказа, Собчак и Богомолкин са изкарали отпуска си в Турция и към този момент са назад в Русия.

Докато множеството нарочени за предатели или опровергаваха обвиняванията или ги подминаваха, Гузеева реагира в обществените мрежи с вулкан от хули. „ Писали, „ недожурналюгите “ такава *** и какво? По-богати ли станаха? Или може би по-щастливи? Лично аз на тия педе… им адресирам лъчи с проклятия. Дръжте, задавете се! А на моите скъпи почитатели – благополучие и положително! “ – написа актрисата, представена от РИА Новости. Лариса Гузеева добави също по този начин, че в действителност е в чужбина, само че с цел да се лекува от прекаран през септември м. година ковид. „ Много работих, прекарах заплашителен коронавирус, следствията се пробвам да загладя в България. “ – добави телевизионната сватовница, която има 2.1 милиона почитатели в Инстаграм.

На 1 май звездата пусна видео с не по-малко известната в Съюз на съветските социалистически републики и Русия национална артистка на РФ и своя съименичка Лариса Удовиченко, която има над 120 кино функции. В петък Удовиченко навърши 67 и отпразнува персоналния си празник в компанията на своята колежка Гузеева и фамилията си в крайбрежен ресторант. „ Днес Лариса, моето момиченце, има рожден ден, ние сме в България, ето такава прелестна маса, единствено един проблем има – забравихме да желаяме позволение от средствата за всеобща информация, може ли да отидем, някак си без да питаме тръгнахме. “ – сакрастично разяснява Гузеева.

Руските медии припомнят, че водещата на „ Дай да се оженим “ има апартамент за 220 хиляди евро в Равда в затворен комплекс с басейни, тенис кортове, кафене и фитнец център, в който съседка и е и Лариса Удовиченко. В същия комплекс притежатели на жилища са телевизионната водеща от НТВ Лера Кудрявцева и певицата Надежда Бабкина, която има цели четири жилището и в тях идват на отмора внуците и.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР