Популярната психоложка Стефи Божилова избухна с пост в социалните мрежи

...
Популярната психоложка Стефи Божилова избухна с пост в социалните мрежи
Коментари Харесай

Известна психоложка избухна срещу спасители от бургаския плаж

Популярната психоложка Стефи Божилова избухна с пост в обществените мрежи против спасители от Централния плаж на Бургас, видя Burgas24.bg . Дамата се възмущава, че водните гардове не разрешават на децата й да влизат в морето с надуваема топка.  Освен това е била записана дневник, че е предизвестена, че сама нови отговорност за тях, в случай че нещо им се случи, до момента в който са във водата. 

Ето какво написа Божилова:

" Някъде там в един спасителски дневник вечно ще остане записано с моя автограф и ЕГН, че съм предизвестена, че аз нося отговорност за децата си и че поемам цялостната отговорност за тях, когато са във водата. Невероятно изобретение! Радвам се, че станаха на 7 и на 6 и чак в този момент разбрах, че аз съм виновна за живота им, когато сме на морето. Когато ги раждах си мислех, че някой различен ще е виновен за тях, пък то какво излезе.... ", и прецизира, че флагът е жълт и след вписването й в дневника децата й могат да си играят с надуваема топка и вода до коленете в морето.

Нека напомним:

Зелено знаме: Може умерено да влизате във водата. Освен флаговете обаче би трябвало да следите и шамандурите, не минавайте зад тях, тъй като може да се окаже, че там има дълбоки ями.

Жълто знаме: Къпането е позволено, само че би трябвало да заострите вниманието си. Не влизайте във водата с надуваеми възглавнички, дюшеци или топки.

Червено знаме: Къпането е неразрешено. Поставя се при мощно неспокойствие или при мъртво неспокойствие, когато рискът от удавяне е огромен. Червен байрак се издига над кулите на спасителите и когато промяната им свърши.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР