Популярната певица Жана Бергендорф така и не можа да се

...
Популярната певица Жана Бергендорф така и не можа да се
Коментари Харесай

Жана Бергендорф отново посегна към белото, певицата и гаджето й не излизат с дни от вкъщи

Популярната певица Жана Бергендорф по този начин и не можа да се откаже от тежкия недостатък - дрогата, въпреки че прави няколко опита и в продължение на седмици успяваше да остане чиста. Близки до ексцентричната изпълнвителка споделят пред „ Уикенсд ”, че тя отово е протегнала ръка към опиатите.

Единственият човек, който я изтърпявал, бил кубинският танцьор Леандер Франсиско Янес , който приятелите наричали Лео. Младият мъж също имал уязвимост към опиатите, само че се стараел да поддържа форма. Когато виждал, че обичаната му жена е в рецесия, гледал да е чист, с цел да й оказва помощ да не стигне до някаква прекаленост. Прибирал я у дома, слагал я да спи и даже й готвел нещо топло, издават негови познати.

„ Двамата се събираха и разделяха десетки пъти. Но любовта им като че ли е завладяваща. Живеят настрана няколко дни, след това почват да се търсят. Карат се, наскърбяват се, само че си простят. Лео не може без Жана, която е движещата фигура във двойката. Тя има участия, а той върви с нея за поддръжка. Когато изпадне в рецесия, тя му влиза в състояние и стартира да го обгрижва. Като жена е доста добра и вярна другарка. Лошото е, че не може да победи порока, въпреки че продължава да прави опити.

Консултирала се е даже със експерти, правени са й стратегии за изчистване. За приятелите им е ясно – не се ли обадят ден-два, значи още веднъж са „ зациклили ” и си седят у дома. Почват да звънят, като се пооправят. Не се покриват преднамерено, очевидно желаят да са сами, с цел да могат да се отдадат на опиатите необезпокоявани ”, разкриват осведомени на скандалната двойка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР