Популярната петъчна игра в мобилното приложение Yettel Bulgaria продължава и

...
Популярната петъчна игра в мобилното приложение Yettel Bulgaria продължава и
Коментари Харесай

Лятната почивка е по-достъпна с петъчната игра на Yettel

Популярната петъчна игра в мобилното приложение Yettel Bulgaria продължава и през юли да изненадва клиентите на оператора с нови и още по-интересни награди. С настоящите партньорски предложения в играта „ Петък с Yettel “ участниците имат късмет да завоюват привлекателни отстъпки и да се отдадат на преференциални пътешествия и незабравими летни прекарвания край морето или в планината.

Всеки петък до края на месеца, щом потребителят види банер към играта в мобилното приложение, има опцията да играе един път в границите на деня за специфичните партньорски отстъпки от Booking.com, Rentalcars, Praktis, както и FPI hotels, с които клиентите могат да се насладят на отмора в планинския спа ризорт „ Св. Иван Рилски “ – Банско, или във „ Вива Маре Бийч хотел “ край морския бряг на Созопол.

А с цел да споделят елементарно със своите другари и близки летните си завършения, участниците в петъчната игра могат да опитат шанса си и да завоюват спомагателни пакети мегабайти, както и атрактивни отстъпки от онлайн магазина на Yettel за закупуване на устройства с двугодишен абонамент на проект за мобилни услуги Тотал +34,99, Тотал Макс или Тийн.

Независимо дали са спечелили и са се възползвали от премия, всички, присъединили се в „ Петък с Yettel “, вземат участие автоматизирано всяка седмица в лотария за още една вълнуваща премия – особено брандиран велосипед. Всяка извоювана премия може да бъде подарена на непосредствен или другар, също в мрежата на Yettel.

Повече информация за изискванията на играта можете да откриете на.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР