Популярната музика в Бълrария винаги е имала своите блестящи образци.

...
Популярната музика в Бълrария винаги е имала своите блестящи образци.
Коментари Харесай

Безкрайно Тъжно, Още Никой Не Знае. Сбогуваме Се С Великия Георги Христов

Популярната музика в Бълrария постоянно е имала своите блестящи мостри. Друг е въпросът, че постоянно сме подложени на rеноцид от страна на електронните медии в личната си страна. Терминът сцена не е точната дума. Естрадата е мястото, където музикантите показват своята музика “, кава Христов.

Георги Христов е погнусен, че от доста време насам се издигат в фетиш кръчмарските силиконки.

,,Не чувам такава музика! Тя си има своите консуматори, само че това не е кyлmypama на нацията ни. Ние сме балканци и тук се пеят песни (като „ Излел е Дельо бунтовник “, с които нашият народ е оживял през годините, а не се пеят песни,,с кючекчийско звучене “, безапелационен е Жоро.

От много време той бил подложен да приема доста неща, с които не бил склонен, написа разкрития.ком. Заради това е подготвен да одобри и непознато поданство. Като една от аргументите артистът акцентира,че зад граница се ценят надарените реализатори.

Повече от две години естрадното ни дарование живее в прилежаща Гърция. Там поп артистът има голяма къща. В нея той нормално прекарва летата си. Другата опция е да приме и съветско поданство. В средата на юни изпълнителят се завърна на музикалната сцена.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР