Популярната компания Koss, известна преди всичко с висококачествените си слушалки,

...
Популярната компания Koss, известна преди всичко с висококачествените си слушалки,
Коментари Харесай

Безжична версия на легендарните слушалки Koss Porta Pro с честотен диапазон 15-25000 Hz

Популярната компания Koss, известна на първо място с висококачествените си слушалки, показа безжична версия Porta Pro Wireless.
Слушалките Porta Pro бяха показани още през далечната 1984 година. Но те са известни и до през днешния ден, с помощта на доста високото качество на звука, както и на компактния си и удобен дизайн.

Безжичните слушалки Porta Pro Wireless са оборудвани с литиевойонна батерия, задоволителна за 12 часа самостоятелна работа. Наличен е вграден микрофон, допустимо е дистанционното управление на слушалките – равнище на звука, включване/изключване, работа с микрофона и други.



В слушалките се употребяват безкислородни медни звукови бобини и спомагателни динамични съставни елементи, даващи опция за възпроизвеждането на кондензиран бас и първокласен тон в доста необятен честотен диапазон – от 15 до 25 000 Hz. Звуковото налягане доближава 111 децибела.

Производителят особено акцентира, че безжичният интерфейс по никакъв метод не оказва въздействие на качеството на възпроизвежданото аудио.

Безжичните слушалки Koss Porta Pro Wireless към този момент се появиха в интернет магазините и могат да бъдат закупени при цена $79,99 .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР