Популярната компания Kingston Technology представи на пазара серията флаш дискове

...
Популярната компания Kingston Technology представи на пазара серията флаш дискове
Коментари Харесай

Стартираха продажбите на флаш дисковете HyperX Fury RGB

Популярната компания Kingston Technology показа на пазара серията флаш дискове HyperX Fury RGB, обявени още при започване на годината. В новата серия са включени 2,5-инчови устройства с потенциал 240, 480, 960 GB. В новите SSD се употребява добре познатият контролер Marvell 88SS1074, а паметите са 64-слойните 3D NAND TLC, създадени от Toshiba/SanDisk.



Максималните скорости на четене и запис са типични за SSD с сходни съставни елементи и са надлежно 550 и 480 MB/с. Производителят не оповестява каква е продуктивността при работа с 4 KB инцидентни блокове. Но тази информация може да бъде взета да вземем за пример от обзора на флаш дисковете HyperX Fury RGB на портала AnandTech.



RGB подсветката на тези устройства е построена посредством 75 светодиода, запоени непосредствено на платката на SSD. Тя може да се ръководи благодарение на специфичен Micro USB кабел, включен към 4-пиновия 12V RGB конектор на дънната платка или контролера. При неналичието на сходен кабел, подсветката свети с червен цвят.



Цената на флаш дисковете HyperX Fury RGB за ритейлърите отвън Съединени американски щати е $85, $145 и $250 за моделите надлежно с потенциал 240, 480 и 960. Производителят дава тригодишна гаранция за качество, като през това време на тях може да бъде записана надлежно до 120, 240 и 480 TB информация.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР