Популярната българска платформа за видео поздрави Greet.bg стартира декември месец

...
Популярната българска платформа за видео поздрави Greet.bg стартира декември месец
Коментари Харесай

Звезди подкрепят млади таланти за Коледа

Популярната българска платформа за видео поздрави Greet.bg започва декември месец с поддръжка за идеята „ Скритите гении на България – Операция Плюшено мече “. От 6 до 24 декември, 100% от цената на всеки видео привет поддържа самодейността, която се бори за едно по-добро бъдеще за гении в неравностойно състояние. В акцията ще се включат всички, над 250 български звезди от разнообразния азбучник на Greet.bg.

Greet.bg е основана през март 2021, като на платформата можете да заявите привет или видео диалог с някои от най-популярните и обичани гении на България като Слави от The Clashers, Катето Евро, Братя Аргирови, Камелия, Димитър Илиев, Йордан Йовчев, ‚Айде БГ, Алекс и Дани Петканови и доста други. Специално за Коледните празници, на уеб страницата може да откриете и Дядо Коледа, който е шлагер измежду фамилиите, които желаят да зарадват малчуганите си с нещо ново, запазвайки магията на Коледа.
Greet BG, известната българска платформа за видео поздрави, се разраства с инвестиция от Innovation Capital
Една от най-популярните платформи за видео поздрави и видео диалози с известни персони, Greet.bg, ще продължи да се разраства благод...



Сдружение „ Операция Плюшено мече “ управлява най-мащабната Коледна акция за сбъдване на детски фантазии на деца и младежи, лишени от наставнически грижи, в риск, с увреждания и от обществено слаби фамилии в България. За 14 години, сдружението е раздало над 73 000 нови, лични дарове, връщайки Коледата на българските деца в неравностойно състояние. През 2017 година започва и Целогодишната менторска стратегия „ Скритите гении на България “ – учебен план, който дава късмет на надарени деца, лишени от наставнически грижи и младежи в риск да влязат в университет и да се осъществят професионално. Програмата дава достъп до частни уроци, семинари, работилници, лагери, техника и екипировка и всичко належащо за триумфа на всеки един участник в програмата.

Като компания, която работи с гении в разнообразни професионални области, Greet.bg смята за извънредно значимо да вземе присъединяване в идеята и да подаде ръка на нуждаещи се деца и младежи.

„ За нас, общественият детайл в бизнеса е от значително значение. Всеки гений заслужава бъдеще, а най-хубавият подарък за Коледа е поддръжката за развиване. “, споделя Теодора Петрова, един от създателите на Greet.bg.
Българска платформа за видео известия свързва артистите и техните почитатели
Българскaта платформа Greet.bg предлага на почитателите директна видео връзка с обичаните им български звезди. Независимо дали става дума за...

С наближаването на Коледните и Новогодишни празници, Greet.bg дава опция на всеки да направи един страховит подарък като съобщи видео привет от обичана българска звезда. Персонализираните видео поздрави са един нов и нетрадиционен подарък, който подсигурява мощно прочувствена изненада.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР