Популярната българска певица Софи Маринова е от няколко дни в

...
Популярната българска певица Софи Маринова е от няколко дни в
Коментари Харесай

Навръх рождения си ден: Софи Маринова преживя уникален късме...

Популярната българска певица Софи Маринова е от няколко дни в Дубай. Повод да отиде там е 47-ия й рожден ден, който е през днешния ден. Тя разгласява фрагменти, от които проличава лукса в най-големия град от едноименното емирство.



Преди да дойде обаче изпълнителката на „ Плачещо сърце “ се е натъкнала на нещо неповторимо, и то от въздуха. Тя разгласява видеоклип, сниман от самолета, на който с вижда заря по случай празника на Обединените арабски емирства.

„ Хванах празника на ОАЕ – 51 години от основаването на страната, и от самолета го хванах. Много крепко. Голям шанс “, написа Маринова към фрагментите от високо.



Иначе тя непрекъснато разгласява видеа и фотоси от първокласен Дубай. „ Хайде да си пийнем кафето и се стартира коледното въодушевление “, гласи един от постовете й, а в други споделя, че отива на шопинг в мола, на разходка, на вечеря и други Има и фрагменти от външен басейн, в който Маринова се любува на почивката си.



От хотела, в който е отседнала, пък са й създали необикновен комплимент за рождения ден – подарили са й шампанско, плодове и други вкусотии, а Софи е запечатала всичко на кадър, оповестен в „ Инстаграм “ профила й.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР