Популярната актриса от британските сериали Пола Уилямсън възнамерява да се

...
Популярната актриса от британските сериали Пола Уилямсън възнамерява да се
Коментари Харесай

Звезда от сериали се омъжва за най-жестокия британски затворник

Популярната актриса от английските сериали Пола Уилямсън има намерение да се венчае за един от най-закоравелите британски рецидивисти - Чарлз Бронсън, излежаващ доживотна присъда, оповестява в. "Дейли мейл ".

Това ще бъде третият брак за 64-годишния пандизчия. За своето 43-годишно престояване зад решетките той е съумял да смени 120 места за изтърпяване на наказванията. По време на пребиваването си в тях 38 години той е излежал изолиран в единична килия. Бракът ще бъде подписан в пандиза в Уейкфийлд.

"Въобще не съм си представяла, че животът ми ще претърпи сходен поврат. Любовта може да бъде зла, само че Чарлз никога не е страшилище! Ние желаеме да бъдем естествена двойка и в деня на венчавката ни той няма да бъде пандизчия, а жених! ", разяснява актрисата.

Бронсън направил предложение на Пола през февруари 2017 година Истинското име на пандизчията е Майкъл Гордън Питърсън, само че той се прекръстил на известния холивудски артист и взел имената му за собствен псевдоним. Първата си присъда той получава през 1974 година за въоръжен обир.

Чарлз не един път е пребивал надзиратели и съкилийници, с което си печели славата на най-жестокия пандизчия в историята на Англия. През 2008 година излезе филмът "Бронсън ", разказващ за виталния му път и в който Том Харди извърши основната роля, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР