Популярна кифленска максима е, че скромността е за хора, които

...
Популярна кифленска максима е, че скромността е за хора, които
Коментари Харесай

Когато парите са всичко! Тези известни българи не спират да показват колко притежават

Популярна кифленска максима е, че скромността е за хора, които нямат други качества. Затова родните инфлуенсъри се състезават един с различен кой какво първи да покаже. Когато става въпрос обаче за финансови благоприятни условия, някои известни българи не се тормозят да покажат, че за тях рецесия и инфлация са непознати думи. Ето кои имаме поради:

Джино Бианкалана

Риалити звездата с изключение на като бивше гадже на Джена преди време стана прочут и с това, че е нахално богат. Но за разлика от общоприетото разбиране у нас, тук става въпрос за пари, изкарани със сериозна работа. Е, Джино продължава да демонстрира разточителен метод на живот, а това към този момент на никого не му прави усещане. Просто се трансформира в негова природа. 

Виж още: Стига към този момент lipsync и скечове: Топ 5 на най-полезните БГ TikTok-ъри 

Цветелина Янева

Профилът на певицата в Instagram наподобява повече на фешън списание или азбучник на първокласни марки, в сравнение с нещо друго. Янева настойчиво продължава да отбелязва всеки бранд, чиито аксесоари или облекла носи - не че някой ѝ е плащал за това, просто очевидно за нея е значимо всички да схванат, че на плещите си носи парцалки, чиято цена надвишава годишната заплата на някого.

Пиленцата от Монако

Не сме споделили, че в тази ранглиста ще има единствено богати хора! И Пиленцата от Монако потвърждават това. Да, за всички стана ясно, че Нина си купува аксесоарите от сергии, а телефонът ѝ e на 8 години, само че какво от това? Показност ли е? Показност е!

Виж още: В учебно заведение я обиждаха, а в този момент печели по 1 млн. $ годишно от OnlyFans

Венелин Кондаков

Коафьорът демонстрира образно по какъв начин могат свястно да се харчат пари. Той и половинката му не стопират да обикалят света, а ние персонално не се сещаме за по-готин метод да инвестираш извоюваните с почтен труд пари.

Светлана Гущерова

Плеймейтката откри мъжа на живота си, а той, изненадващо или не, е извънредно богат. Моделката е щастлива с всекидневието си и не стопира да ни демонстрира по какъв начин наподобява едно богаташко пътешестване или просто елементарна вечеря на богатите хора в работен ден.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР