Популярна испанка сложи край на живота си, след като получи

...
Популярна испанка сложи край на живота си, след като получи
Коментари Харесай

Испанка с 39 000 последователи се самоуби

Популярна испанка постави завършек на живота си, откакто получи закани от деятели за отбрана на животни, заяви списание Jara y Sedal.

27-годишната Мелания Капитан беше открита мъртва в дома си в град Уеска, Испания. Тя е оставила и предсмъртно писмо, само че полицията не разкри наличието му.

Каталунката се прочу със фотоси, на които се вижда по какъв начин ловува измежду дивата природа. Не е ясно дали тормозът в интернет е причина за самоубийството, само че все още това е главната версия.

Блондинката постоянно е получавала закани от природозащитници и деятели, които са се изказвали остро за дейностите й и лова на животни.

Критиците й продължиха да пишат обидни мнения даже след нейната гибел. „ Тя лиши живота на толкоз доста животни, като нямаше кой да ги отбрани. Мисля, че техният живот коства тъкмо толкоз, колкото нашия “, написа консуматор.

Мелания Капитан закупи огромна известност в обществените мрежи. Тя имаше близо 39 000 почитатели. В доста от своите постове тя изяснява тактиката си за ловуване, а също така качваше и фотоси с убитите животни.





Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР