Популярна бразилска влиятелна пътешественичка, която е пътувала с мотоциклет по

...
Популярна бразилска влиятелна пътешественичка, която е пътувала с мотоциклет по
Коментари Харесай

Адът на туристическия блогър след групово изнасилване по време на пътуване - трима мъже в съда, а други четирима преследвани от ченгета

Популярна бразилска авторитетна пътешественичка, която е пътувала с мотоциклет по света със брачна половинка си, е била изнасилена групово от седем мъже по време на нощувка.

Трима мъже се явиха пред съд в Индия, упрекнати в изнасилването на Фернандо, 28, и нападението над Висенте, 63, откакто нападателите са употребявали каска и камък, с цел да го бият, който е оставил " устата " му погубен. "

Двойката, която има над 300 000 почитатели в Instagram, документира околосветското си пътешестване с мотоциклет и пътуваше до Непал в Индия с обособени мотоциклети.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ:

Съобщава се обаче, че те са спрели за нощта в квартал Думка в индийския Джаркханд, където са открили лагер, преди да бъдат видяни от група мъже, които са нападнали полово Фернандо.

В неделя тримата обвинени бяха ескортирани в съда с чанти на главите си от служители на реда, държащи въжета към чакащите им. Други четирима мъже се търсят във връзка, съгласно управляващите.

По време на видеоза...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР