Популярен трейдър на криптовалути остава оптимист за конкурент на Dogecoin

...
Популярен трейдър на криптовалути остава оптимист за конкурент на Dogecoin
Коментари Харесай

Меме криптовалута може да се изстреля с над 100% според крипто експерт

Популярен трейдър на криптовалути остава оптимист за съперник на Dogecoin (DOGE), основан на Solana (SOL), който означи обилни облаги през последните месеци.

Търговецът, прочут като The Flow Horse, вижда капацитет за скок на меме токена dogwifhat (WIF) с повече от 116% по отношение на актуалната му стойност.

Той твърди, че ще продължи да купува WIF по време на дневните спадове, като спекулира, че няма да има пик, до момента в който не настъпи огромно повишаване. Освен това трейдърът  показва, че седмичните междинни цени, претеглени по размер (VWAP), демонстрират удобни точки за влизане, като чакат тази наклонност да се резервира, до момента в който краткосрочният ливъридж се заличи и търсенето остане мощно. Неговата целева цена е най-малко $0.80.

В момента WIF се търгува на цена от $0.373, което съставлява спад от близо 10% през последните 24 часа.

Трейдърът също по този начин счита , че придвижването на цените на алткойните ще бъде мощно повлияно от краткосрочното показване на Биткойн ( BTC ).

Той чака, че в случай че Биткойн продължи да се повишава, ликвидността от алткойните ще се влее в Биткойн, защото трейдърите преследват възходящия му тренд. И противоположното, те чакат, че забележителна пазарна промяна на Биткойн може да докара до загуби в цената на алткойните.

Според специалиста понастоящем алткойните се намират в деликатна позиция. След като вижда, че някои позиции са на алено, той взема решение да понижи експозицията, което допуска, че продължаващата възходяща инерция на Биткойн може да накара търговците да изоставят стагниращите алткойни.

Той обаче предизвестява също, че всяка забележителна промяна на пазара на Биткойн би се отразила отрицателно на алткойниет.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР