Популярен крипто анализатор сподели вижданията си за това как ще

...
Популярен крипто анализатор сподели вижданията си за това как ще
Коментари Харесай

Какви са очакванията за цената на Arbitrum след airdrop събитието?

Популярен крипто анализатор показа вижданията си за това по какъв начин ще се отрази airdrop събитието на цената на Arbitrum (ARB).

Майлс Дойчър показа със своите над 300,000 почитатели в Twitter, че чака ARB да преживее нещо сходно като BLUR, APT и OP.

Какво е Arbitrum?

Разработенo от Offchain Labs, Arbitrum е решение за мащабиране от втори пласт на Етериум , което употребява rollup технологията, с цел да усъвършенства мащабируемостта и удобството за потребителите на блокчейна на ETH.

Целта му е да обработва голям брой транзакции отвън веригата като в същото време резервира същата степен на сигурност и децентрализация като главната мрежа на Етериум.

Airdrop и листване на тържищата

Arbitrum дефинира airdrop събитието на родния токен на плана да бъде извършено на 23 март. Първоначално четири огромни крипто тържища оповестиха проекта си да листват ARB – MEXC, Huobi, Bybit и Bitrue. Всички изброени крипто тържища ще записват токена на 23-ти.

Освен това най-големите международни крипто тържища, Binance и Coinbase, също оповестиха, че ще поддържат новата родна валута на Arbitrum.

Близо 13% от предлагането на токена ще бъде разпределено измежду потребителите посредством airdrop на следващия ден като правоимащите получатели ще бъдат определени посредством специфична точкова система, която регистрира разнообразни индикатори.

Очаквания за цената

Майлс Дойчър показа туит, в който съпоставя историята на известни airdrop събития (BLUR, APT и OP) и по какъв начин те са повлияли на цената на токена. Според анализатора могат да се дефинират три стадия на сходен модел:

  • Повишаване на цената при стартирането
  • Разпродажба, когато получилите токени ги продават
  • Експлозивно възобновяване след привършване на продажбите


 


Той добави, че идното airdrop събитие на ARB може да не следва същата наклонност като гореизброените, само че отчитането на приликите сред предходните модели въпреки всичко е забавно.

Arbitrum Network

Нови данни от DeFillama демонстрират , че размерът на транзакциите на децентрализираната борса (DEX) Arbitrum е достигнал невиждани равнища. През последните две седмици DEX транзакциите са се нараснали с 32.41%, възлизайки на $4.34 милиарда като пикът е доближат на равнището от $3.28 милиарда през седмицата, започваща на 5 март.

L2beats заяви, че общият размер на активите, заключени в Arbitrum, се е нараснал с над 20%, достигайки $3.85 милиарда през миналата седмица, съпроводен от 2.15 милиона ETH токена, заключени в мрежата.

Водещият DeFi протокол в Arbitrum, GMX , е виновен за 28.27% от общата заключена стойност (TVL) в мрежата.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР