Популярен австралийски комик забрани на всеки над 85-годишна възраст да

...
Популярен австралийски комик забрани на всеки над 85-годишна възраст да
Коментари Харесай

Комикът забранява на всеки над 85 години да участва в своите шоута, след като беше брутално подиграван: „Иска ми се да имаш малко талант“

Популярен австралийски комедиант забрани на всеки над 85-годишна възраст да взе участие в своите стендъп шоута, откакто влезе в яростна война на думи с възрастен член на тълпата.

Изпълнителят от недодялан Нов Южен Уелс Блейк Пейви – който стана прочут в TikTok през последните години – сега е на турне из страната и сподели видео от скорошно шоу, където към него се причисли комикът от Сидни Алекс Милинкович.

Нещата започнаха мразовито за Милинкович – който беше разкриващият акт – с американец в публиката, който брутално го ругаеше с внезапни като „ Иска ми се да имаш малко гений “ и „ кажи нещо смешно, другар “.

Милинкович върна подаването си по проницателен метод, като попита: „ Имотът не ти ли е задоволителен, че би трябвало да дойдеш и да ми развалиш вечерта? “

Отношенията се утежниха още повече, когато 22-годишният Пейви излезе на сцената, като занимателният мъж не се сдържа, откакто стана очевидец на отношението на публиката към неговата поддръжка.

„ Как най-...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР