Популярен анализатор споделя оптимистични възгледи за виден конкурент на Етериум

...
Популярен анализатор споделя оптимистични възгледи за виден конкурент на Етериум
Коментари Харесай

Алткойн се изстреля с близо 600% за няколко месеца – цената може да продължи да се увеличава

Популярен анализатор споделя оптимистични възгледи за изтъкнат съперник на Етериум (ETH), защото общата пазарна капитализация на криптовалутите наближава $3 трилиона.

Известен под псевдонима Bluntz, този анализатор допуска евентуален прогресивен тренд на Solana ( SOL ) след забележителното ѝ нарастване с 92% от най-ниската точка от $79 на 23 януари.

Bluntz изрази мнение, че вложителите наподобява акумулира Solana устойчиво от 23 януари насам, което демонстрира иден скок съгласно неговата вероятност.

Към сегашния миг Solana се търгува на цена от $167, демонстрирайки впечатляващ скок от почти 600% от равнището на затваряне на 14 октомври 2023 година от $22.

Преминавайки към основаната на Solana меме монета dogwifhat ( WIF ), Bluntz, който постоянно ползва теорията за вълните на Елиът в своите механически оценки, допуска, че WIF може да е завършил кратковременен низходящ тренд на едночасовата графика след завършването на петвълнов модел в границите на последната вълна на корективен тривълнов модел.

Bluntz развива теорията на вълните на Елиът, съгласно която главният тренд на цената на даден актив се движи в петвълнов модел, до момента в който корекциите се демонстрират в тривълнов модел.

Според разбора на Bluntz наподобява, че WIF може евентуално да доближи ценова цел от $2.80 от настоящето си равнище. Понастоящем WIF се прави оценка на $2.31.

Обръщайки се към друга меме монета с ниска капитализация, основана на Solana, Myro (MYRO), Bluntz чака по-нататъшен прогресивен подтик.

MYRO сега се търгува на цена от $0.339 с пазарна капитализация, която леко надвишава $338 милиона.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР