Популярен анализатор представи оптимистична прогноза за Биткойн (BTC) докато криптовалутата

...
Популярен анализатор представи оптимистична прогноза за Биткойн (BTC) докато криптовалутата
Коментари Харесай

Биткойн може да се изстреля до $60,000 още през следващите седмици – но има уловка

Популярен анализатор показа оптимистична прогноза за Биткойн (BTC) до момента в който криптовалутата се търгува за към $43,000.

DonAlt, прочут с YouTube канала си TechnicalRoundup, посочи евентуален растеж от над 45% за Биткойн въз основа на историческите ценови трендове. Той обаче предизвестява, че скоро може да последва промяна.

Правейки паралели сред сегашната пазарна обстановка и предходни модели, DonAlt отбелязва приликите сред интервала на консолидация през 2018 година и последвалия мечи пазар с трендовете, следени през 2021 година Той акцентира цикличния темперамент на върховете, консолидациите и спадовете в двата интервала, като акцентира сходствата.

Що се отнася до евентуалното развиване на пазара, анализаторът спекулира с утвърждението на борсово търгуваните фондове (ETF) за спот пазара на Биткойн през януари, като планува евентуално рали към границата от $60,000, последвано от спад до $35,000. Оттам нататък той предвижда доста рали над $60,000.

DonAlt изрича съмнение, че бичият сюжет може да се осъществя в границите на идващите 20 дни преди тримесечното привършване, като допуска възможност за скок към равнището на опозиция при $60,000, правейки съпоставяне с предходен модел от 2019 година

В своя разбор той планува ликвидация след евентуалното събитие за утвърждение на ETF през януари, като дефинира $60,000 като забележителна точка на опозиция. Това може да докара до следващ интервал на низходящо придвижване с дълготрайност от няколко месеца до почти половин година, последван от възходяща траектория.

Към момента на настоящата актуализация Биткойн се търгува на равнище от малко над $43,000, като записва покачване от към 3.5% през последните 24 часа.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР