Популяната ТВ водеща, а от известно време и автор на

...
Популяната ТВ водеща, а от известно време и автор на
Коментари Харесай

Венета Райкова реагира на жълта публикация, сподели и какви мъже харесва

Популяната ТВ водеща, а от известно време и създател на книги, Венета Райкова употребява своя Facebook, с цел да направи забележка на медия, която обърка годините ѝ.

В вест, описваща актуалната отмора на журналистката и сина ѝ в Обзор, в началото бе посочено, че Райкова, е на 47 години - с 1 година повече от нейната възраст.

Това явно не се харесало на Райкова, като бързо съобщи следното в обществената мрежа:

" На 46 години съм, а не 47, в никакъв случай не съм си крила годините... ", само че не тази част от поста провокира вниманието, а идната:

" А мъжете, с които си лягам, са от 30 до 40 годишни, красиви със стегнати тела, по тази причина не ми слагайте година от горната страна, в случай че обичате ", написа тя, с което провокира вълна от разнообразни реакции.

Виж още:

Малко по-късно грешката във въпросната вест бе поправена. 

Припомняме, че преди време водещата трябваше да опровергава и друга лъжлива информация, в която се твърдеше, че има ухажор от Турция.

" Нямам турски ухажор, в хотела съм с детето си... Да, хотелът е безценен, цените за седмица за майка с дете стартират от 5 хиляди лева, само че почивката, както и всичко друго, си заплащам сама... Сумата за престоя ми тук съм платила преди две седмици от персоналната ми банкова сметка, може да послужи където би трябвало, в случай че продължат с лъжите. А и в Анталия почивам за 6-и път, все в сходни хотели! ", написа тогава Венета.

Виж още:

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР