Популистката партия Алтернатива за Германия е на път да влезе

...
Популистката партия Алтернатива за Германия е на път да влезе
Коментари Харесай

​Популистката партия Алтернатива за Германия е на път да влезе в Бундестага

Популистката партия " Алтернатива за Германия " е на път да влезе в новия Бундестаг, сочат изследвания от септември. Изборите са в неделя. Прогнозите са за победа на консерваторите на Ангела Меркел, само че не и безусловно болшинство за тях.

 Алисе Вайдел втори, съпредс. на " Алтернатива за Германия ": Трябва да се запитаме до каква степен стигнахме с бежанската рецесия и тази безусловно пагубна бежанска политика, която нарушава немския закон за убежищата, както и немската конституция и европейските съглашения като да вземем за пример Дъблинското съглашение.
Предизборните им плакати се подлагат на критика като расистки и ислямофобски. За първи път изследвания от този месец дават сред 8 и 11% поддръжка за крайнодясната партия, което значи, че тя ще влезе в Бундестага и даже може да бъде трета след Християндемократическия съюз на Меркел и сациалдемократите. Наблюдатели изясняват пробива.
Тимо Лохоки трети, анализатор: Комуникацията с немския гласоподавател липсва. Липсваше посланието към консервативните гласоподаватели, че всичко е под надзор. Нарушената връзка по отношение на имиграционната политика в Германия усили гласовете за партията " Алтернатива за Германия ".
" Алтернатива за Германия " е за затваряне на границите за мигранти, връщане на марката и анулация на глобите против Русия. Ако прогнозите се осъществен, за първи път от 60 години в немския парламент ще влезе партия вдясно от блока на Меркел. " Алтернатива за Германия " към този момент има представители в районните управляващи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР