Популацията на мечките в близост до Национален парк Глетчер се

...
Популацията на мечките в близост до Национален парк Глетчер се
Коментари Харесай

Пияните мечки гризли продължават да бъдат убивани от влакове

Популацията на мечките наоколо до Национален парк Глетчер се сблъсква с проблем от 36 милиона паунда, основан от индивида, и убива до осем гризлита годишно. Няма доста в дивата природа, което може да убие гризли, само че сектор от железопътна линия, който минава над прохода Мариас в Монтана, е една от най-смъртоносните рискове за хищника. Мечките са привлечени от железопътната линия, тъй като влаковете постоянно изпускат зърно и когато употребяват студено ферментирало зърно, мечката може да се опияни до степен или да заспи там на релсите, или да стане прекомерно летаргична, с цел да избяга дейно.

Тези мечки, част от популацията гризли в Северния континентален водораздел, не са задоволително добре предпазени от личното си пиянско държание, сподели някогашният федерален еколог Чък Нийл пред Cowboy State Daily:

Прочетете повече

Необходими бяха сълзите на Кейлъб Уилямс, с цел да принуди Линкълн Райли да уволни своя координатор по отбрана. Това е полуда

Финалът на аниме Attack On Titan пренаписва края към по-добро

Доналд Тръмп става скучен IRL

PlayStation губи повода, заради която бутонът за шерване съществува

p>

Alan Wake 2: The Kotaku Review

„ Друга концепция е вагоните да не се зареждат толкоз цялостни, концепция, която BNSF не харесва. Друга концепция е влаковете да не се пускат при избрани метеорологични условия, когато се усилват опциите за дерайлиране, концепция, която BNSF също не харесва. Така че сега последната дума, която имам е, че въобще не е направено доста и мечките не престават да умират.

Според State Daily BNSF се пробва да отблъсне каквито и да е дейности по въпроса, защото популациите на гризли нарастват дотам, че скоро може да бъдат отстранени от листата със статут на заплашен тип. Железопътната компания не желае гибелта на тези мечки да ги принуди да пускат влакове по-малко цялостни или да заобикалят придвижването на влакове при време, което може да аргументи дерайлиране. Очевидно облагите на железопътните оператори зависят от придвижването на претрупани вагони при рисковани неподходящи метеорологични условия, а хазната е намазана с кръвта на мъртви мечки.

За да научите повече за мечките, техните популации, казусът с влака и евентуалните решения, вижте отчета на Cowboy State Daily по въпроса. Заслужава си да се прочете.

Още от Jalopnik

Говорителят на Камарата на представителите Майк Джонсън се прави на тъп, когато го питат за гласуването му срещу контрола на раждаемостта

15 кандидати за най-хубав артист за Оскари 2024

Modern Warfare III и Starfield акцентират една неприятна наклонност

Разглобяването на PS5 „ Slim “ разкрива всичко друго за малко по-малката подпора

Bored Ape NFT Partygoers Blame UV светлини за изгорели очи и кожа

Регистрирайте се за бюлетина на Jalopnik. За последните вести, Фейсбук, Twitter и Instagram.

Щракнете тук, с цел да прочетете цялата публикация.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР