Поправянето на продукт на Apple често изисква достъп до скъпите

...
Поправянето на продукт на Apple често изисква достъп до скъпите
Коментари Харесай

Apple иска да разшири своята програма за независим ремонт на устройствата

Поправянето на артикул на Apple постоянно изисква достъп до скъпите сервизи на компанията или огромна компания за корекция на устройства, която да бъде формален представител. Ако живеете на място, където имате стеснен достъп до тези сервизни центрове, неотдавна оповестеното от Apple разширение на програмата за самостоятелен ремонт на устройствата може да промени нещата. Компанията възнамерява да разшири програмата си за ремонт до „ съвсем всяка страна, където се продават артикули на Apple “, което значи, че някой наоколо до вас ще може скоро да употребява публични елементи на Apple, с цел да поправи разваления си iPhone независимо.

В момента програмата е налична единствено на територията на Съединени американски щати, Канада и Европа, само че съгласно формалната информация от Apple доставчиците в страни като Австралия, Япония и Корея ще стартират да доставят публични съставни елементи на компанията, които крайните консуматори да могат да закупят и да отремонтират независимо устройствата си. По-късно тази година ще се причислят и страни като Китай.

Доставчиците на публични съставни елементи на Apple би трябвало да аплайват за присъединяване, а откакто бъдат утвърдени, те ще могат да закупуват единствено стеснен набор от първокласни съставни елементи като акумулатори, екрани и диагностични принадлежности. Това значи, че общите и постоянно срещани недостатъци като щета на батерията или строшаване на екрана, ще могат да бъдат решавани в локалния сервиз за устройства до вас, само че по-екзотичните и комплицирани проблеми, ще изискват контакт с оторизиран сервиз, в случай че потребителя не желае да рискува да загуби гаранцията си или да бъдат нанесени спомагателни вреди на устройството.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР