Попитайте случайно избран строител за колко време ще успее да

...
Попитайте случайно избран строител за колко време ще успее да
Коментари Харесай

Най-мащабният проект на Фантастико, по който работят 1000 души и не е в София

Попитайте инцидентно определен строител за какъв брой време ще успее да ви построи фамилна къща от гола поляна до ключ и евентуално ще получите отговор: " 8 до 10 месеца ". Попитайте строителя на най-големия търговски обект на веригата ФАНТАСТИКО за какъв брой време ще построи оборудването и ще получите същия отговор.

Има обаче една значима детайлност - до момента в който една еднофамилна къща е със общоприети размери към 100 квадрата, най-голямата българска верига супермаркети основава 100 пъти по-голям обект в гр. Перник. Този филиал на ФАНТАСТИКО ще бъде с обща застроена повърхност от близо 11 000 квадратни метра и да, ще бъде най-големият в портфолиото й. Планираният пусков период е в края на месец август тази година.

ФАНТАСТИКО ГРУП е българска фамилна компания, която има 43 супермаркета, на територията на София, Банкя, Елин Пелин и Кюстендил. За своите 30 години битие ФАНТАСТИКО се утвърди освен като устойчива и водеща компания в ритейл бранша, само че и като виновен вложител и шеф. Търговска верига ФАНТАСТИКО регистрира висока доходност и генерира постоянен растеж на облагите. В компанията работят над 3000 души. Компанията основава съвременни и многофункционални супермаркети и обезпечава достъп до над 40 000 продукта от международни и български производители. В построяването на обектите се употребяват енергоспестяващи технологии от най-ново потомство. Освен чисто комерсиалната си активност, компанията осъществя редица акции в поддръжка на деца и фамилии в риск, подкрепя общественото предприемачество, здравеопзванаето, културата, изкуствата и спорта.

Търговско-развлекателният комплекс, както го назовават неговите основатели, е стратегически за веригата най-малко в две посоки - продължава експанзията й отвън София и стъпва на усъвършенстваната идея за потребителско преживяване. Търговският обект ще бъде четвъртият отвън столицата - след тези в Елин Пелин, Банкя и Кюстендил (който прочее сега претърпява огромна реконструкция). До края на годината ФАНТАСТИКО ще има собствен супермаркет и в гр. Ботевград.

Обектът, който ще бъде най-актуалната визитната картичка на ФАНТАСТИКО

Пернишкият обект обаче е специфичен за веригата, тъй като той ще бъде най-актуалната визитна картичка пред клиентите й - голяма повърхност, върху която ще бъдат ситуирани освен супермаркет, само че и съвременна боулинг зала MegaXtreme, както и обекти на сътрудници на ФАНТАСТИКО. " Този план ще надскочи всичко, което сме правили до този миг ", съобщи преди време притежателят на веригата Валери Николов. " Получава се един комплекс, който дава всичко, от което има нужда едно домакинство - както за извършване на покупки, по този начин и за развлечение ", споделя от своя страна инж. Венцислав Кръстев, шеф " Капитално строителство " в компанията и един от хората, които безусловно " горят " за огромния план. " Разширихме концепцията за магазина, с цел да дадем добавена стойност освен към нашия бранд, само че и към града ", прибавя той.

Несъмнено за перничани, които познават добре марката ФАНТАСТИКО, отварянето на обект в града ще сътвори спомагателни благоприятни условия. От една страна клиентите на веригата, които до момента трябваше да избират всред филиалите в София, от лятото ще би трябвало да изминават единствено пътя до локалния бул. " Юрий Гагарин " 52. От друга страна над 100 души ще могат да намерят работа в супермаркета и боулинг залата. По думите на инж. Кръстев, значително поданици на града към този момент са декларирали желанието си да се възползват от тази опция.
 инж. Венцислав Кръстев, шеф
Източник:

инж. Венцислав Кръстев, шеф "Капиталово строителство " във ФАНТАСТИКО

Тук е мястото да споменем, че процесът по подбора на личен състав към този момент е почнал и всеки, който желае да кандидатства, може да го направи през уеб страницата на компанията. От там показват, че ще обезпечат наред с чудесно заплащане, бонуси и ваучери за храна, и комфортен график на работа с 4, 6 и 8-часови смени. Новите чиновници ще бъдат подготвени в обектите на веригата в столицата с обезпечен за сметка на работодателя превоз, тъй че да бъдат съвършено готови за първия работен ден през август. Компанията чака мощен интерес след откриването на комплекса. Капацитетът на оборудването е до 1000 души по едно и също време - освен в супермаркета, само че и във всички останали обекти. Освен това, паркингът ще побира до 160 автомобила, което допуска визити от доста фамилии, изключително през уикендите.

Мястото на 45-ия филиал на комерсиалната верига не е определено инцидентно - упованията на вложителя са комплексът да се трансформира в привлекателен център освен за хората от града, само че и за тези от близките обитаеми места като Радомир, Владая, Рударци, че даже и Кюстендил. " Локацията е по този начин определена, че да е покрай главната пътна артерия - автомагистралата, която свързва София с южната част на България ", споделя инж. Кръстев. Така комплексът ще е комфортен даже за тези, които се прибират в столицата от Гърция да вземем за пример.

Българската компания, която строи магазините на огромните вериги у нас

Костадин Чуклев и Атанас Атанасов основават същински водач в региона на строителството

Освен това ФАНТАСТИКО държи доста мощен коз - поддържа 40 000 продукта, като проектите са съвсем всичките да бъдат разполагаем по щандовете в новия обект. Сред тях клиентите ще открият богато многообразие от артикули за първа нужда, само че и такива, които мъчно могат да бъдат открити в различен супермаркет - богат био щанд, на място забъркан и изпечен самун или прясно суши, приготвено на място.

Сложно строителство, впечатляващи елементи и един мощен реализатор

Новият обект на компанията ще разполага и с друго огромно преимущество, което да ангажира вниманието на клиентите - външният му тип. ФАНТАСТИКО са известни със личния почерк в архитектурата на своите магазини, само че тук даже надминават себе си. " Това, което ги отличава от другите вериги, е архитектурата, като те вкарват извънредно подробен интериор ", споделя инж. Костадин Чуклев, който е притежател на - строителят на обекта. И прибавя: " Страшно доста елементи има вътре в магазина - специфични окачени тавани, стъклени витрини, доста и разнообразни типове осветяване. В момента инсталираме и супер доста забавна и друга фасада ".
 Снимка 528331
Всъщност огромна част от триумфа на този обект зависи от триумфа на строителната компания, която получавана цялостното доверие на ФАНТАСТИКО. " Бараж груп " са една от най-доказалите се компании у нас в осъществяването на индустриални и търговски обекти. И макар големия си опит, инж. Чуклев споделя, че работата по сегашния обект е предизвикателство, което на драго сърце приема. " Тук всеки един подробност и решение са неповторими сами по себе си и са особено за този обект ", споделя той. И дава образец: " Има изключителна козирка, която може да се съпостави с такава на стадион - 13 метра дълга в най-далечната си част ".

За да се случи осъществяването в период, от " Бараж груп " са впрегнали цяла рота от служащи - сред 150 и 200 души минават на ден през строителната площадка, а общият брой на ангажираните хора, в това число с подизпълнителите, е над 1000 души. Предизвикателството да бъде издигнато оборудване с размера на 110 къщи е голямо. Не единствено времето е малко като период, само че е и комплицирано като метеорологична конюнктура - прекомерно студено и влажно. За Магазин със сходни параметри и при сходно време в Германия се строи за година и половина, споделя инж. Чуклев. " Бараж груп " и ФАНТАСТИКО са решили да потвърдят, че две български компании могат да се оправят освен необикновено бързо, само че и доста качествено.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР