Попитайте Анди Колбърг, един от американските собственици на испанския клуб

...
Попитайте Анди Колбърг, един от американските собственици на испанския клуб
Коментари Харесай

Големите от НБА Стив Кер, Стив Наш сред американските собственици, които се надяват испанският Майорка да спечели Купата на Краля

Попитайте Анди Колбърг, един от американските притежатели на испанския клуб Майорка, дружно с великите от НБА Стив Кер и Стив Наш, дали той предлага благосъстоятелност върху футболни клубове в Европа и той ще ви даде явен отговор.

„ Не на всеки рационален “, споделя Колбърг с усмивка.

„ Много е мъчно. Много е по-различно от това да управляваш естествен бизнес, изключително в друга страна, да се справяш с разликата в културата, езика и обичаите “, споделя Колберг, някогашен професионален тенисист, който е главен акционер в Майорка и неин президент.

Всъщност някогашният вицепрезидент на Phoenix Suns ще ви каже, че хората биха били по-добре да вземат тим от NBA или различен франчайз в американския спорт, където няма потребност да се справяте с „ възходите и паденията “ на изпаданията и покачванията, които са присъщи на футболните лиги и това може да съсипе финансите на клубовете.

„ С американските спортове е напълно друго “, споделя той. „ Ако имате неприятен сезон, това е единствено един сезон, няма доста промян...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР