Попитана защо не е издала документа в срок, Иванчева отвърна,

...
Попитана защо не е издала документа в срок, Иванчева отвърна,
Коментари Харесай

Скандалната Иванчева Проговори! Вижте Как Се Опитва Да Се Изплъзне От Правосъдието!

Попитана за какво не е издала документа в период, Иванчева отвърна, че община " Младост " не е пощенска кутия, защото всеки документ се разследвал. Двете с Петрова бяха облечени с бели фланелки с лого на " Зелен Младост ".

Иванчева държеше и записка, на която пишеше, че е неистина, че е желала Румен Русев да я замести на поста. " Искам другият зам.-кмет да бъде - Владимир Клисуров ", добави тя.

По адрес на изнудвания съгласно прокуратурата бизнесмен Ваклин, кметицата на " Младост " сподели: " Не се сещам кой е този облик ".

" С Ваклин съм се срещала два пъти. Един път в общината, когато пристигна и сподели, че ще направи детска площадка. Преди това е било първоначално. Не съм му поставяла условия, даже не се сещаме кой е този ", добави тя.

По думите й, тя постоянно добре приема концепция за детски площадки, сподели Иванчева и добави, че условия не били поставяни.

Ние не сме пощенска кутия, трябваше да бъдат правени инспекции по преписката му. За това и тя се забави, изясни кметицата.

Преписката не била нищо по-различно от останалите.

Иванчева и Петрова са безапелационни, че не са забавили преписката за строителство на компанията на Ваклин съзнателно.

" Гледали сме ги постепенно. Поради неналичието на хора някои неща са се забавили. Тази кореспонденция не е била нищо по-особено от останалите ", изясни Биляна Петрова.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР