Попитана за тогавашния здравен секретар, тя спомена разтърсващо“ поведение, което

...
Попитана за тогавашния здравен секретар, тя спомена разтърсващо“ поведение, което
Коментари Харесай

„Разтърсващото“ ниво на „ядрена увереност“ на Мат Хенкок е било „проблем“ по време на COVID, каза запитване

Попитана за тогавашния здравен секретар, тя загатна „ разтърсващо “ държание, което е виждала, в това число той да имитира играейки крикет и казвайки „ те ги хвърлят по мен, аз ги срутвам “ по време на първото блокиране.

Г-жа Макнамара сподели, че това е образец за наличие по време на мандата на Борис Джонсън като министър-председател защото рецесията с COVID-19 удари Обединеното кралство.

Г-н Джонсън сподели „ прохладна убеденост “, като отхвърли предизвестията, предоставени му от госпожа Макнамара, сподели тя на следствието.

Тя добави, че в рамките Хората от Даунинг Стрийт се „ смяха на италианците “ по време на първичното експлоадиране там.

Коронавирус питане: Номер 10 имаше „ необикновено прогресивен “ метод към пандемията и смяташе, че Обединеното кралство „ ще го преживее “

Италия беше измежду европейските страни, наранени за първи път от вируса – което докара до шокиращи подиуми в северната част на страната.

Въпросите за Номер 10 през април 2020 година и имаше „ липса на убеденост, че това, което той сподели, че се случва, в действителност се случва “.

Това включва господин Ханкок, който споделя, че нещата са под надзор или са подредени на срещи, единствено с цел да се появи след дни или седмици, че „ в действителност не е по този начин “.

Имаше „ модел на уверяване, че нещо е безусловно наред, и по-късно разкриване, че е доста, доста надалеч от добре “, сподели тя.

Андрю О'Конър KC, юристът на следствието, попита госпожа Макнамара: „ Връща ли се към обстоятелството, че господин Хенкок постоянно е казвал на хората неща, които по-късно са разкрили, че не са правилни? "

„ Да ", отговори тя.

Прочетете повече:
Ключови известия в WhatsApp от следствието на Коронавирус
Джонсън: Коронавирус беше „ методът на природата за справяне със остарели хора “

Бивш държавен чиновник за „ мачо културата “

„ Разтърсващ “ миг „ в действителност остана с “ държавен чиновник

Г-жа Макнамара добави, че се е върнала на Даунинг стрийт, откакто е страдала от Коронавирус през април 2020 година и го откри „ злокобно празно “ – макар че господин Хенкок присъстваше.

Тя сподели, че е споделила на господин Хенкок, че не е належащо да бъде там и че би трябвало да е „ доста мъчно “ като здраве секретар по време на световна пандемия.

Очевидно господин Хенкок й е споделил, че „ обича “ отговорността – и с цел да покаже това, той е заел „ стойка на батман отвън стаята на кабинета “.

< p> След това господин Хенкок сподели, че „ те ги замерят с мен, аз ги срутвам “, съгласно госпожа Макнамара.

Тя сподели на запитването: „ Опитвам се да обясня какъв брой разтърсващо беше това.

„ Отчасти се връща към моята позиция по отношение на нуклеарните равнища на убеденост, които бяха разгърнати, което съгласно мен е проблем. Наистина ме запечата в този миг. "

Щракнете, с цел да се абонирате за Sky News Daily, където и да получавате вашите подкасти

Тя го разказа като „ прекомерна самонадеяност ".

< p> Говорител на някогашния министър на опазването на здравето сподели: „ Г-н Хенкок поддържаше следствието от самото начало и ще отговори на всички въпроси, когато даде своите показания. “

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР