Попитан как ще коментира сигнала на БСП в ЦИК срещу

...
Попитан как ще коментира сигнала на БСП в ЦИК срещу
Коментари Харесай

Бойко Борисов Изригна: Откривам Заводи, А Бсп Ги Мързи Да Ходят На Работа

Попитан по какъв начин ще разяснява сигнала на Българска социалистическа партия в ЦИК против него и апела им да освободи или премиерския пост, или този на ръководител на предизборния щаб, Борисов уточни: " Аз не съм никакъв началник, откривам заводите, с които сме работили месеци наред ". " Не се занимавайте с Българска социалистическа партия ", сподели министър председателят.

" Какво, да напуснем - да ги оставим отново да заробят страната? ", попита той. " Виждате една предизборна дума не съм споделил, в случай че не ме бяхте питали. Само демонстрирам направеното ", посочи Бойко Борисов. " На приказки Българска социалистическа партия са доста мощни - щели да обезпечат високи приходи. Кое осигуриха те? ", попита още министър председателят.

Борисов сподели още, че в случай че е живот и здраве са се разбрали с премиера на Гърция Алексис Ципрас да открият интерконектора сред двете страни към 20 май. " Разбрали сме се с Алексис Ципрас и той търси дата. На Кирково ще го създадем ", заяви министър председателят.

" Разбрали сме се да отидем за половин час и да дадем старт. Това е извънредно значимо за диверсификацията на газовите доставки ", акцентира министър председателят.

Борисов съобщи, че е получил увещание от румънска страна, че ще бъдат издигнати най-малко два нови моста над река Дунав - Русе - Гюргево и Свищов - Зимнич.

Само мостът Русе - Гюргево обаче може да бъда финансиран с евросредства, защото е част от трансевропейската транспортна скица.

Попитан по кое време ще е първата копка на моста край Свищов, Борисов сподели, че избира да изчака 25-26 май преди да отговори, с цел да не бъде още веднъж упрекнат от Българска социалистическа партия, че е предизборно.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР