Попитан как е реагирал на новината, че според британските власти,

...
Попитан как е реагирал на новината, че според британските власти,
Коментари Харесай

Създателят На Отровата ”Новичок” Проговори И Вцепени Всички С Това, Което Разкри За Зловещата Отрова! Използват Я

Попитан по какъв начин е реагирал на новината, че съгласно английските управляващи, съветският разузнавач Сергей Скрипал и щерка му Юлия Скрил са били отровени с " Новичок ", Мирзаявнов сподели: " Бях шокирах, защото усещах част от виновността си за основаването на това оръжие. Моля за амнистия, усещам виновността си, аз се боря против това оръжие. "

" Когато това вещество попада върху открита повърхнина - гола повърхнина, или по някакъв метод, в случай че попадне в човек, стартира миоза - свиване на зениците, защото все по-малко светлина попада в очите на човек. След това идва затрудненото дишане или дишането може да спре напълно, в случай че дозата е задоволително огромна. След това стартира повръщане, спазми, които, в случай че не се употребява антидот навреме, те могат напълно да убият човек ", добави още той.

" Отравянето с " Новичок " е неизлечимо. Това вещество не влиза в листата на неразрешените отравящи субстанции. Не влиза в конвенцията за възбрана на химическите оръжия. За целия свят " Новичок " не съществува ", безапелационен бе Мирзаянов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР