Попитан дали ще има разцепление и във Величие председателят на

...
Попитан дали ще има разцепление и във Величие председателят на
Коментари Харесай

Николай Марков нарече Ивелин Михайлов грешка

Попитан дали ще има разединение и във " Величие " ръководителят на парламентарната група на партията Николай Марков сподели на влизане в Народното събрание:

" - Много комплицирано.

- Българска национална телевизия: Защо е комплицирано?

- Заради моя неточност, която позволих.

- Кое наричате неточност?

- Ивелин Михайлов. "

Според него отговорността за сформиране на провителство е в ръцете на огромните три политически сили в Народното събрание.

" Винаги има разновидности и отговорността е на пръвите три политически сили. Ние предложихме на президента това, което би трябвало. Направихме го обществено. Ако се стигне до нас, е ясно какво ще създадем. По-скоро си мисля, че Движение за права и свободи и ГЕРБ са тези, които би трябвало да намерят решението, макар разцепването в Движение за права и свободи, което казвате. Има и здрави сили, които считам, че ще поемат отговорност за това, което следва, би трябвало да бъдем по-търпеливи ", сподели още Николай Марков.

В профила си във Фейсбук Николай Марков написа, че " през днешния ден е ден на тестване ".

" Предстои ми да взема тежки решения. Има и такива дни в човешкия живот. Вярвам, че има Бог и той гледа във всяко човешко сърце. Нека през днешния ден огледа всичко и деликатно в моето. И да реши. Той да реши, не грешниците, като всички нас да вземат решение. И да съдят. Понякога всичко завършва за момент! Малко хора го осъзнават ", гласи обявата на Марков.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР