Попитаха платформата за генеративен изкуствен интелект (AI) на Google, Bard,

...
Попитаха платформата за генеративен изкуствен интелект (AI) на Google, Bard,
Коментари Харесай

Google Bard прогнозира изхода от делото между SEC и Ripple

Попитаха платформата за генеративен изкуствен интелект (AI) на Гугъл, Bard, да направи оценка на евентуалния излаз от настоящото дело на Ripple против SEC.

Bard призна провокациите при окончателното прогнозиране на резултата, само че регистрира силата на причините на Ripple и смисъла на удобния излаз за крипто общността.

Три основни фактора бяха изтъкнати от Bard като евентуални въздействия за победа на Ripple. Първо, интерпретацията на съдията на теста Хауи, който дефинира дали дадена инвестиция се квалифицира като скъпа книга, ще изиграе решаваща роля.

Второ, оценката на съдията на аргумента на Ripple, че XRP не е скъпа книга, ще бъде от значително значение. И най-после, отговорът на съдията за работата на SEC по случая, изключително във връзка с потреблението на доказателства, получени след речта на Хинман, също ще бъде от голяма важност за решението.

Bard особено акцентира значими фактори, които биха могли да допринесат за успеха на Ripple. Аргументът на Ripple се върти към концепцията, че XRP не би трябвало да се смята за скъпа книга, защото не дава отговор на критериите за капиталов контракт според теста на Хауи.

Те настояват, че XRP не дава отговор на изискванията за вложение на пари в общо дружество с очакване за облаги, получени от напъните на други лица.

Освен това Ripple твърди, че искът на SEC има за цел да попречва нововъведенията в крипто бранша. Те настояват, че използването на остарели закони за скъпите бумаги към бързо разрастващ се софтуерен пейзаж може да попречва напредъка и нововъведенията в крипто сферата.

Bard загатна, че удобните резултати на Ripple по време на делото, като да вземем за пример разсекретяването на речта на Хинман, могат да допринесат за тяхната победа.

В речта Хинман изрази мнение, че криптовалутите като Етериум (ETH) не би трябвало да се класифицират като скъпи бумаги. Освен това съдията се произнесе против потреблението от SEC на доказателства от вътрешен меморандум на SEC, написан след речта на Хинман.

Въпреки това Бард също по този начин призна, че заради избрани фактори Ripple може да се сблъска с негативен резултат. SEC има богат опит в регулирането на скъпи бумаги, който обгръща повече от 80 години и разполага със обилни запаси.

SEC е изиска от Ripple да показа документи и е решена да продължи делото до дъно, представяйки мощни причини, че XRP се квалифицира като скъпа книга въз основа на естеството си на капиталов контракт.

SEC твърди, че дейностите на Ripple са нарушили законите за скъпите бумаги и акцентира готовността си да пристъпи към правосъден развой.

Накрая Bard призна, че изходът от делото в последна сметка зависи от съдията, който следи производството.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР