Попфолк звездата Преслава отказа да приеме пари на ръка, за

...
Попфолк звездата Преслава отказа да приеме пари на ръка, за
Коментари Харесай

Невроятно! Преслава не ще пачки за поздрави: Нямам касов апарат

Попфолк звездата Преслава отхвърли да одобри пари на ръка, с цел да извърши ария като привет, поръчан от клиент на заведение, в което се е изявявала с микрофон в ръка.

Комичната и странна предвид на традициите в лекия род преживелица е снимана, а видеото обиколи обществените мрежи и провокира вълна от реакции и смях.

Явно на подбив Преслава изяснява пред слисания взор на своя обожател, че не може да одобри банкнотите от него, защото не разполага с касов уред и не може да му издаде фискален бон за прихода в джоба й. Явно на Преслава по никакъв начин не й е до кахъри с данъчните! " Не ги оставяй, апелирам те, не! Недей, недей, апелирам те! Недей, ще ме гонят данъчните ", упорства звездата при опита на мъжа да сложи банкнотите на масата й. А настойчивостта на фена й я кара да си зададе въпроса: " Къде е скритата камера? ".

За да е още по-комично, Преслава взема решение да поразпита индивида за поздрава и се оказва, че той желал да зарадва жена си с осъществяване на певицата, само че парите в ръката му в действителност не били негови, а му ги дала точно неговата брачна половинка.

По всичко проличава обаче, че в последна сметка Преслава е задоволи мерака на напористия си почитател, отбелязва " Телеграф ".

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР