Попфолк звездата Мария, която миналата седмица беше жестоко пребита от

...
Попфолк звездата Мария, която миналата седмица беше жестоко пребита от
Коментари Харесай

Мара Отварачката бита от Миро Дзвера пред очите на дъщеря си

Попфолк звездата Мария, която предходната седмица беше грубо пребита от мъжа си Мирослав Соколов след плевел фамилен скандал в дома им в столичния кв. „ Лозенец “, е била подложена на систематичен физически и душевен тормоз от половинката си през последните месеци от връзката им. Това описаха пред „ Уикенд “ близки до известната певица.
Кървавият екшън с Мара Отварачката се разигра на 21 март късно вечерта, когато фолкизпълнителката, а и други жители на лъскавата жилищна кооперация на ул. „ Златен рог “, подават сигнали на незабавния тел. 112 за нарастващ битов скандал. Отзовалите се след броени минути с две полицейски патрулки петима чиновници на Министерство на вътрешните работи са

извели с белезници на ръцете Мирослав,

свидетелстват съседи на Мара Отварачката. Според думите им, дочути от служителите на реда, нападателният сътрудник на фолкизпълнителката опитал да скрие от ченгетата законния си револвер, който се оказал зареден и с изключен предпазител на спусъка.

Твърди се, че във съдбовната нощ порядъчно пияният Мирослав е нанесъл нечовечен побой с ритници и юмруци на Мария, след което е опрял револвер в слепоочието й. Фолкпевицата е отказала да бъде отведена до болничното заведение с кола за спешна помощ и съпроводена от служители на реда, откакто мъжът й принудител е бил отведен в ареста на 4-то РПУ. На идната заран обаче Мария е била прегледана от доктор, който е установил голям брой отоци и синини по цялото й тяло.

Насилникът Мирослав Соколов прекара 72 часа в килия, преди съда да го пусне под домакински арест. Съдебният развой против 35-годишния лихвар е засекретен, с цел да се резервира неприкосновеността на персоналния живот на двойката. Съпруг №3 на Мара Отварачката обаче е заплашен от

5-годишна неоправдателна присъда.

Обвинението против Мирослав, повдигнато от прокуратурата е за закана за ликвидиране и нанесена лека телесна щета. Според полицейски източник на „ Уикенд “, огнестрелното оръжие на лихваря към този момент е отнето от работа Контрол на общоопасните средства (звено в МВР) към Министерство на вътрешните работи.

Близки до фолкпевицата Мария разкриват, че през последните месеци сексапилното миньонче на няколко пъти е ставало жертва на експанзията на Мирослав, който й посягал физически.

Запознати описват, че точно на Бъдни вечер Миро Дзвера, както е именуван в ъндърграунда мъжът на Мара Отварачката, блъснал пестник на фолкпевицата пред очите на 13-годишната й щерка Марая. Щерката на Мария от първия й брак с предприемача Димитър Андонов не е участвала на последния и най-брутален побой, нанесен на майка й от Миро Дзвера. Неофициално се твърди, че

Мария е бита най-малко 4 пъти от мъжа си,

преди да се осмели да пусне тъжба против него след последната жестока инквизиция.

Колежки на Мара Отварачката свидетелстват пред „ Уикенд “, че известната изпълнителка е била подозирана в систематични изневери от Мирослав, чиято ревнивост ескалирала през последните месеци от брака им.

„ Той беше конфигурирал в мобилния телефон на Мария шпионски програмен продукт, който му препращаше в действително време цялата й преписка. Тя научи, че е шпионирана, когато телефонът й се повреди и го беше оставила на корекция в оторизиран сервиз на „ Айфон “, споделя осведомен с премеждията на Отварачката. Според думите му, преди няколко месеца Мария се натъкнала и на друга шпионска джаджа, инсталирана от ревнивеца Миро Дзвера –

проследяващо устройство „ тракер “,

сложено в тузарското „ Бентли “, което мъжът й подари за нейния 40-и празник. Тогава Мирослав се оправдал, че сложил джипиес тракера не с цел да следи Мария, а защото се страхувал, че лимузината за 400 000 лв. може да бъде отмъкната от чевръсти автокрадци.

Мара Отварачката и Мирослав Соколов се залюбиха през лятото на 2021 година и още на втория месец от връзката си се ожениха скрито в Гърция. Заради апетитното миньонче мускулестият мачо се разведе по бързата процедура със брачната половинка си Вая, от която има две деца. Откакто е с Дзвера, изпълнителката на „ Червеният картон “  тежи едвам 40 кг. Много от феновете й смятаха, че е толкоз слаба поради изтощителни диети, които съблюдава, само че в действителност най-вероятно е залиняла от тормоз.

35-годишният Мирослав е

измежду маститите лихвари в София,

 

като се твърди, че работи под шапката на Веселин Денков – Весо Брадата, мъжът на миската Ивайла Бакалова. Миро Дзвера е описван като безмилостен и безсърдечен към длъжниците си. В ъндърграунда разправят, че разполага със лична наказателна бригада за силово събиране на задължения, формирана от самбисти и боксьори от НСА.

Преди да се обвърже с Миро Дзвера, Мария претърпя тежък и пъстър със кавги брак с милионерския наследник Християн Гущеров. Мара Отварачката през днешния ден поддържа положителни връзки само с първия си мъж – предприемача Димитър Андонов, от който е щерка й Марая.

В последните няколко месеца„ Уикенд “ на няколко пъти писа за разделите на Миро и Мария, само че, несъмнено, тя отхвърляше да има проблеми в брака си и обвиняваше вестника, че популяризира „ лъжливи клюки и откровени клюки ”. Първоначално тя отхвърляше и да е бита, само че след това удостовери.  „ Засега не бих желала нищо да разясня. Нека да мине малко време. Аз съм добре! Ще оставим въпроса в летящо състояние “ - това беше единствения коментар на Отварачката за побоя, която към момента обмисля какво да каже и дали да зареже мъжа си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР