Попфолк звездата Джена е бременна. Тя показа снимки от ехограф

...
Попфолк звездата Джена е бременна. Тя показа снимки от ехограф
Коментари Харесай

Честито! Джена бременна с бебе №2! Емилия също призна с половин уста

Попфолк звездата Джена е бременна. Тя сподели фотоси от ехограф и щастливо разгласи: „ Време е да ви споделя, че сме в очакване на бебе номер 2! В новото ми видео има фрагменти, в които тази наслада си проличава, а някои от вас даже ми честитиха. Желая на всеки такава наслада.

Преди броени часове пък Емилия разгласи, че се разделя дефинитивно с „ Пайнер “ в благодарствено известие, което загатна и за още нещо. Ето и думите й: „ С музикална компания „ Пайнер “ и семейство Димитрови (инж. Митко Димитров е създателят и началник на музикалната империя б.а.) извървяхме дълъг път дружно и си бяхме взаимно потребни, само че през последните години сама управлявам, възнамерявам и сбъдвам плановете си.

Занапред избирам да продължа пътя си сама и с цел да спра всевъзможни спекулации, поради моето решение, ви убеждавам, че нашите взаимоотношения с компания „ Пайнер “ остават все по този начин положителни. Благодаря за всичките години взаимна работа! Продължавам да работя интензивно по идните ми цели и нямам самообладание да ги споделя с вас, както и същинската причина за отсъствието ми от всевъзможни обществени изяви “.

Последната част на известието се одобри от почитателите й като следващо доказателство, че тя е бременна с трето дете и към този момент го пази в загадка от персонални съображения. Вече четири месеца Емилия се крие от общественото внимание и светлината на прожекторите.

Откакто излезе нейния шлагер „ Турболенция “, тя се отдръпна и даже не пуска настоящи фотоси от персоналния си живот в обществените мрежи. От кръщенето и рождения ден на дъщеря си Мира тя пусна една-единствена фотография, само че единствено на детето. Веднага след отдръпването й от обществения живот се заприказва, че тя най-сетне е забременяла от обичания си Жорж Башур , с който са дружно към този момент близо 5 години, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР