Попфолк певицата Преслава е влязла във ВИП Брадър“, но след

...
Попфолк певицата Преслава е влязла във ВИП Брадър“, но след
Коментари Харесай

Фръцлата Преслава с привилегии във "ВИП брадър"

Попфолк певицата Преслава е влезнала във „ ВИП Брадър “, само че откакто е сключила стоманен контракт, в който е изявила звездните си прищявки, и които продуцентите са удовлетворили, твърди HotArena. Брюнетката не желаела да се излъчват фрагменти, на които тя е без грим. Зрителите на „ ВИП Брадър “ ще гледат Преслава постоянно напудрена, лъскава и в съвършена форма. Ако бъде показана без макиаж и в неприятна светлина даже за секунда, певицата ще получи наказателна клауза в размер на 200 000 лв.. Това гласи договорът на фолк звездата, който тя е подписала, преди да влезе в шоуто. Певицата упорствала не толкоз за висок хонорар, що се касае за стоманен договор, който да я защищити от резилни моменти.

Припомняме, че в предишния „ ВИП Брадър “ същински потрес за публиката бе появяването на Камелия Тодорова без грим. Затова и Преслава кандисала на по-нисък хонорар в размер на 30 000 лв. за всяка седмица, в която стои в Къщата, само че пък да управлява обстановката.

Всяка заран изпълнителката ще има привилегията да бъде привеждана в отлична форма от персоналната си гримьорка и фризьорка. Те ще имат 40 минути разполагаем, с цел да преобразят Преслава в същинска принцеса.

Освен това чалга звезда №1 сега ще има право да излиза, когато си изиска. Във вторник вечер да вземем за пример тя има присъединяване в Стара Загора, което не се анулира. Поне 2-3 пъти в седмицата Преслава ще излиза и за други креативен задължения.

„ Продуцентите клекнаха пред изискванията й, тъй като нямаше по какъв начин да я склонят да взе участие “, споделят от фолк сектора.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР