Попфолк певицата Мария непрестанно е на топа на устата с

...
Попфолк певицата Мария непрестанно е на топа на устата с
Коментари Харесай

Заби щерка си в земята! Майката на Отварачката с два пъти по-млад любовник!


Попфолк певицата Мария непрекъснато е на топа на устата с любовния си живот, само че майка ѝ я удари в земята и скандализира пуританите. Родителката си е хванала ухажор, който е на половината на годините й, писа „ Уикенд ”. Палавата Йорданка, която в чалга гилдията назовават „ баба Данче ” е завъртяла главата на 30-годишен петричанин, който бил бясно влюбен в нея. Заради своята обичана той се изпокарал с всичките си родственици, изгонили го от вкъщи му и се нанесъл при нея.

Връзката на Йорданка със доста по-младия мъж продължавала към този момент повече от година, настояват източници на „ Уикенд ”. В началото двойката се опитвала да пази любовта си в загадка. Човекът, който към момента живеел с майка си и татко си в родния Петрич, измислял всевъзможни мотиви, с цел да пътува към София и да се среща с „ мама Йори ”, както Мария от време на време назовава своята родителка. Той бил влюбен до уши, само че не смеел да признае пред роднините, че има връзка с жена, която е двойно по-възрастна от самия него, още повече, че Йорданка била надалеч по-стара и от личната му майка. Момчето не се тормозило от разликата в годините, а само от реакцията на родителите си. 

Накрая момчето още веднъж почнало да се среща с вуйна Данче. Последвали нови кавги с родителите и най-после хората изгонили блудния наследник от вкъщи си с вярата, че като няма къде да отиде, той ще се откаже дефинитивно от бабата, която желае да им става снаха. Вместо това обаче той си събрал багажа и се пренесъл при сластната Йорданка. Според източниците на „ Уикенд ”, баба Данче и младият й мъж сега били на върха на щастието. 30-годишният петричанин към този момент се познавал и с Мария, и с доведената си „ внучка ” Марая, която постоянно гостувала в жилището на Йорданка. За бабата се знае, че си пада по младежи. Говори се даже, че с щерка й Мария са делили общо гадже преди години. Макар и на възраст, тя е добре поддържана и не й е мъчно да си намира млади ухажори.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР