Попфолк певицата Глория се е заразила с Ковид-19 за Нова

...
Попфолк певицата Глория се е заразила с Ковид-19 за Нова
Коментари Харесай

Коронавирусът тръшна и Глория преди Нова година

Попфолк певицата Глория се е заразила с Ковид-19 за Нова година. Това заяви тя в обществените мрежи. Певицата трябваше да взе участие в новогодишния онлайн концерт на сътрудника си Азис, само че в последния миг се наложи да го откажем писа „ Телеграф “.

„ Тази година беше доста по друга от всички останали! Видяхме същинските лица на доста хора! Кой е изменник и кой другар! Година на значими и сложни решения! Много хора излязоха от живота ми и им благодаря,че направиха място за по-доброто! Чакаме с неспокойствие новия член на нашето семейство!

Никой не може да ме накара да спра да се усмихвам и да имам вяра в хубавите неща, които предстоят! Дори и през днешния ден на 31-и и това,че съм с Covid, имам вяра, че бързо ще се оправя! Първият тест беше негативен, само че вторият не!  Пазете се и не подценявайте обстановката! Весело посрещане на новата 2021 г,аз ще я посрещна сама с хубава музикална стратегия, а по-рано ще виждам online концерта на Азис! Началото е 20:30 h! Утре е първата страница от 365-те страници на една чисто нова книга! Да я напишем по добре! 2021 “, споделя Глория.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР