Попфолк певицата Емануела се прибра при бащата на сина си

...
Попфолк певицата Емануела се прибра при бащата на сина си
Коментари Харесай

Фолк дивата Емануела се прибра при Динев? Тази СНИМКА в Инстаграм повдигна завесата

Попфолк певицата Емануела се прибра при бащата на сина си Митко – Димитър Динев, написа в. „ Телеграф “. Всеки търси тръпката, само че истината е в фамилията, написа изпълнителката в Instagram, а преди броени дни се означи в обществените мрежи от тузарския комплекс на богаташката фамилия.

Версиите за връзките за хитовата изпълнителка и предприемача са най-различни. И в случай че до момента Емануела не говореше за персоналния си живот, то изявленията й в обществените мрежи през последните месеци са извънредно любопитни. Меломаните бързо навързаха две и две и схванаха кой в действителност се крие зад щастието на пайнерката.
 Фолк дивата Емануела се прибра при Динев? Тази СНИМКА в Инстаграм повдигна завесата

В същото време стана ясно, че скандалната плеймейтка Жанет Нейчева е подготвена да се подложи на няколко пластични интервенции, с цел да замязя на поп фолк изпълнителката Емануела, написа „ Телеграф “.

„ Доста постоянно намират прилики сред мен и нея, да си призная не мисля, че чертите ни са сходни, само че сравнението може единствено да ме радва “, споделя брюнетката, допълвайки, че все още е коригирала единствено устните си, с цел да стане най-малко незадълбочено копие на певицата.

Изданието напомня, че Жанет нашумя с признанията си на сцената на „ Плеймейт “, че е безспорен образец за съблазън, казвайки го в лицето на Черната Златка и то на висок звук. Тогава Димитрова резервира успокоение и предотврати упования скандал.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР