Попфолк певицата Емануела получи скъп подарък за рождения си ден.

...
Попфолк певицата Емануела получи скъп подарък за рождения си ден.
Коментари Харесай

НОВ МИЛИОНЕР? Кой е*ач подари на Емануела Ролекс за 30 бона?

Попфолк певицата Емануела получи безценен подарък за рождения си ден. Синеоката хубавица се похвали с часовник за към 30 бона. Емануела показа фотография на първокласното украшение, само че се направи на забавна и не показа от кого е този по този начин безценен подарък.

Според информация в уеб страницата на производителя допустимо най-ниската цена на модела е към $16 000. Аксесоарът е направен от благородни метали, а розовият циферблат е еко-био и каквото още се сетите.

Може би часовникът е изненада от някогашната половинка на Емануела Мартин – Елвиса. Някои даже заподозряха, че двамата са се събрали.

Може пък да става въпрос и за различен богат осеменител, защото синеоката певица е известна като рекордьорка по милионери в леглото си.

Преди Елвиса, в любовното тефтерче на Емануела се мъдри името на предприемача Слави Транспорта. Бързо мина и връзката й с продуцента Денис Касъмов. Години наред певицата бе под крилото на неговата компания и съумя да построи името си и имиджа си. Милионерският правоприемник Димитър Динев-младши даже я осемени.

Няма по какъв начин да не пропуснем и задявките на певицата с Борислав Комсийски и Христо Живков.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР