Попфолк певицата Деси Слава е в очакване на едно от

...
Попфолк певицата Деси Слава е в очакване на едно от
Коментари Харесай

Само на 44: Деси Слава става баба! Да, истина е, потвърди синът й

Попфолк певицата Деси Слава е в очакване на едно от най-щастливите събития в живота си, а точно да стане баба. Синът на певицата Майки Вълков ще става баща за първи път.

Снимки

„ Да, истина е “, удостовери Майки пред екип на „ Телеграф “ . Новината, че Деси Слава ще стане баба единствено на 44, потегли, откакто в обществените мрежи се появи фотография на половинката на Майки - Анджела, на която театралничи в лек профил, с необятно сако и дънки. Верните фенове на певицата не пропуснаха да виждат дребното бременно коремче на снахата на Деси.

В поддръжка на слуховете се появиха още няколко фотоса на момичето, на които театралничи, прикрила корема си. Слуховете се потвърдиха,след като Майки качи фотоси с половинката си от фотосесия, на която е обхванал корема й, а под фотографията написа: Любовта ражда обич.

Парти

В момента двойката е в трескава подготовка за празненство за познаване на пола, което ще се провежда в Пловдив, където двамата живеят, показа още синът на певицата. Той не пожела да разкрие дали бебето ще е момче или момиче авансово. Анджела и Майки са дружно от към 2 години, а осведомени настояват, че момичето било доста положително и възпитано.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР