Попфолк певицата Анелия ще вдига сватба с годеника си Любомир

...
Попфолк певицата Анелия ще вдига сватба с годеника си Любомир
Коментари Харесай

Горчиво: Анелия стяга сватба с Любомир

Попфолк певицата Анелия ще подвига женитба с годеника си Любомир Захаринов. В последно време тя слага на второ място кариерата си в името на любовта и е подготвена на всичко, с цел да изрази същинските си усеща. Анелия разкри, че женитба ще има и ще бъде доста огромна. А по гледище на предприемача ще има и публицисти, които да отразят събитието.



Явно новият ухажор на певицата е от тези мъже, които желаят да се изфукат пред целия свят със завоеванието си и да се напишат няколко публикации с неговото име, съобщи " За Жената ".

Певицата не крие, че първичните им проекти били за скромна гала, само че Захаринов настоял за огромно и охолно празненство. Двамата са избрали мястото, на което да си кажат " Да ". Изпълнителката е безапелационна, че не гледа с положително към на двойките, които живеят без автограф и по тази причина бракът за нея е значим.

" За мен бракът е автограф, само че мъж да даде пръстен на жена, това е отговорност. Семейството и бракът са отговорност. Житейският път демонстрира кое е значимо. За мен това е фамилията, дома и работата ми. Успях да реализира салдото, за който постоянно съм мечтала. Човек би трябвало да се любува на значимите моменти, да взима всичко от тях и да продължава напред ”, споделя тя.

Анелия има един брак зад тила си, сходно на годеника си. През 2003 година Коко Динев се дами за фолкпевицата, от която предприемачът има щерка на име Ивон.

" Това бе извънредно сложен, прочувствен интервал в живота ми. Отделихме се като сътрудници. Имах доста тежка бременност, лежах за задържане в болница, което също се отрази на връзките ни. Коко Динев беше моят огледален облик, когато го срещнах бях единствено на 19 години ", призна тогава тя.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР