Попфолк певицата Анелия получи предложение за брак навръх рождения си

...
Попфолк певицата Анелия получи предложение за брак навръх рождения си
Коментари Харесай

Милионер предложи брак на Анелия

Попфолк певицата Анелия получи предложение за брак точно на рождения си ден. Половинката на изпълнителката на Loca, Loca - посоченият за милионер, бизнесмен Любомир Захаринов, паднал на колене пред обичаната си по време на ваучър в столичен клуб.

Сълзи

Двойката се забавлявала дружно с другари в един от настоящите нощни клубове в София. По средата на вечерта Захаринов извел Анелия от заведението. Като в сантиментален филм той паднал на колене с пръстен в ръка и предложил брак.

Това провокирало бурни страсти у певицата, която не съумяла да скрие сълзите си. След като годежният пръстен с голям безценен камък бил подложен на ръката й, двамата влюбени се върнали назад в бара, описват очевидци.

Сватба

„ Това е доста персонален миг, който аз не желая още да разясня “, сподели пред „ Телеграф “ певицата. Тя нито отхвърли, нито удостовери новината за идната й женитба, нито пожела да даде повече детайлности.

Изпълнителката добави, че когато е подготвена, ще даде особено изявление с повече информация. В Instagram Анелия означи празника единствено със фотография с обичания. “Моят специфичен празник, с моя специфичен мъж “ - написа тя.

Анелия беше в дълготрайна връзка с предприемачът Коко Динев, от който има щерка - Ивон. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР