Попфолк певецът Емрах Стораро отново се вживява като пилот от

...
Попфолк певецът Емрах Стораро отново се вживява като пилот от
Коментари Харесай

Хулиган: Емрах Стораро направи нещо недопустимо

Попфолк артистът Емрах Стораро още веднъж се вживява като водач от Formula 1. Той сподели по какъв начин лети по дестинацията Истанбул-Велинград.

Малкият наследник на Тони Стораро подвигна скорост 270 км/ч. На всичкото от горната страна побърза да се изфука в обществените мрежи. Изобщо не се замисля за образеца, който дава на своите почитатели, които най-вече са младежи. Явно искаше да покаже опциите на новата спортна бегачка, която е подкарал.

Той е превишил допустимата оптималната скорост с цели 130 км. Ако го бяха спипали служителите на реда щеше да се елементарни с шофьорската си брошура и щеше да заплати солидна санкция.

За жал на младия реализатор сходно нарушение не му е за пръв път. Като истински рецидивист Емрах постоянно се хвали в обществените мрежи с колите на фамилия Стораро и обича да показва скандалните си изцепки, с цел да покаже какъв брой мощни са те. Покрай пристрастеността си по мощните возила, артистът постоянно мери конски сили с други коли на пътя.

Поведението на Емрах е скандално освен на  пътя. Здраво яхна метлата в новата нашумяла обществена мрежа Threads. Там бълва като картечница скандални статуси. Феновете се заканиха, че ще го изпеят на татко му.

Инфо: blitz.bg

 

Тагове: емрах стораро
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР