Попфолк легендата Камелия даде емоционално интервю пред вестник Телеграф по

...
Попфолк легендата Камелия даде емоционално интервю пред вестник Телеграф по
Коментари Харесай

Камелия хвърли бомбата: Ще бъда красива булка

Попфолк легендата Камелия даде прочувствено изявление пред вестник " Телеграф " по случай 25 години от старта на връзката си с Цветин. Ето любопитните моменти.

  " Ние 25 години сме непрекъснато дружно. Не сме се разделяли като се изключи един интервал, в който се бяхме разделили като връзка. Тогава осъзнах, че всичко, което съм търсила в миналото в живота си с години, това е той.



Ние нямаме секрети между тях, живеем толкоз компактно. Когато имам участия да речем във Варна, това са 10 часа път отиване и връщане, ние двамата сме дружно в колата, обсъждаме всевъзможни тематики. Това ни построи в годините доста непосредственост и доста постоянна връзка ", разкри Ками.

" Декември месец беше доста претрупан за мен, доста пътувания, доста работа и за това избрах да си останем у дома двамата. Преместихме си масата тъкмо пред елхата в хола.

Направихме си домакински ресторант с маса за двама. Той омеси самун, който доста обичам аз персонално. И си направихме типична българска маса с топлия домакински самун, варени яйца, сирене, мезета и си седнахме и си хапнахме юнашката на мира. За нас довечера е доста специфична, като се изключи че е Нова година. Преди 25 години след 12 ч. на 1 януари се целунахме за първи път и по този начин до през днешния ден. Вдъхновяваща обич имаме. Винаги когато описвам за нас и хората търсят какъв е отговорът да имат такава връзка, всеки желае такава обич ", повдигна завесата Камелия.

" Ние имаме доста случки, всевъзможни... Например доста нови години сме посрещали на пътя, аз си нося чаши, той шампанско, слизаме от колата, пускаме радиото, посрещаме новата година, гърмим шампанското... Имали сме толкоз доста претърпяния за толкоз години ", сподели секси певицата.



.И разкри тайната на безконечната си хубост:  " Когато блестят очите, цялото ти лице се трансформира. Човек първо би трябвало да бъде чист от вътре, да не е нечист, да не таи завист, злоба и неприятни мисли. Тогава, когато заблестят очите, цялата аура на човек се трансформира. А това, че си поставям крем заран или вечер, който не е извънземен от Марс естествено, за кожата ми несъмнено си е от гена.

Храня се с чиста храна, без хормони, антибиотици, повече вода, върша два пъти в годината детокс без ястие едни дълги интервали двуседмични. Мисля, че това способства и към този момент в естетика с вътрешната ти хубост като планове и държание, мисля, че тази симбиоза основава това, което виждат хората ".



Накрая тя хвърли бомбата, че се готви да бъде младоженка. " Искахме да бъде 2020 година, само че с коронавирус ограниченията не съумях нито да си направя празник, нито да вдигнем женитба. Всичко беше затворено. Така че следваме събитията, когато ни пристигна чувството още веднъж за това нещо, тогава.

След като ни е спряла природата тогава, значи не е трябвало да се случи. Явно ще бъде друга година, само че по принцип ми се желае да се видя като младоженка. Мисля, че ще бъда красива младоженка ", заключи Камелия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР