Попфолк красавицата Магда проговори за раздялата си с „Пайнер“. Певицата

...
Попфолк красавицата Магда проговори за раздялата си с „Пайнер“. Певицата
Коментари Харесай

Магда сложи край на спекулациите: Разделих се заради...

Попфолк хубавицата Магда проговори за раздялата си с „ Пайнер “. Певицата реши да постави завършек на спекулациите по отношение на връзките си с най-големия чалга колос у нас.

„ През последните седмици всички се вълнувате от един огромен въпрос, а точно в коя музикална компания съм. Тук е моментът да сложим завършек на всички спекулации. След повече от 17 години взаимна работа, професионалните ни пътища с компания Пайнер се разделят по взаимно единодушие.

Въпреки дребното неразбирателство със прекъсването на моя Golden MashUp в YouTube, бих желала да ви уверя, че всичко към този момент е изяснено и до няколко дни клипът ще бъде наличен още веднъж. Благодарна съм за всеки един миг и всяка стъпка, в моята кариера, която постигахме дружно през годините, с моите продуценти.

Благодарна съм, че имах опция да бъда част от най-голямото музикално семейство толкоз дълго време и въпреки и на разлъка през днешния ден, мога да кажа, че Пайнер постоянно ще имат особено място в сърцето ми “ – написа тя в обществената мрежа.

Тя е решена да продължи с нови сили за творчество. „ За мен от тук нататък следват доста нови неща и завършения, които ще споделям с вас. Понякога смяната е това, от което имаме потребност, с цел да стартираме на чисто.

Вярвам, че най-хубавото следва. Остава доста малко, досега, в който ще бъдем дружно още веднъж. Благодаря ви за поддръжката през всичките години и за това, че не спирате да вярвате в мен! Вашата любов е най-важното нещо за всеки реализатор “ – споделя още Магда, написа hotnews.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР